Peiliu vaikams grasinusiam kauniečiui paskirta laisvės atėmimo bausmė | Kas vyksta Kaune

Peiliu vaikams grasinusiam kauniečiui paskirta laisvės atėmimo bausmė

ELTA 2023/06/07 15:50
Asociatyvi / DELFI nuotr.

Kauno apylinkės teismas paskyrė vienerių metų ir trijų mėnesių laisvės atėmimo galutinę bausmę byloje, kurioje anksčiau 7 kartus teistas kaunietis buvo kaltinamas viešosios tvarkos pažeidimu.

Bylos duomenimis, kaunietis praėjusių metų rugsėjo mėnesį priėjo prie vienos Kauno miesto gimnazijos teritorijoje buvusių vaikų ir išsitraukęs peilį jiems grasino, tokiu įžūliu elgesiu demonstruodamas nepagarbą aplinkiniams ir aplinkai bei sutrikdydamas visuomenės rimtį ir tvarką. Nustatyta, kad kaunietis šią nusikalstamą veiką įvykdė būdamas neblaivus.

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Ikiteisminio tyrimo metu vyras dėl jam inkriminuojamos nusikalstamos veikos kaltu neprisipažino, teisminio bylos nagrinėjimo metu kaltę pripažino iš dalies, praneša Kauno apylinkės teismas.

Teismas skirdamas bausmę atsižvelgė į tai, kad kaunietis šią nusikalstamą veiką padarė būdamas recidyvistu ir tuo laikotarpiu, kai dėl anksčiau įvykdyto smurtinio nusikaltimo jam buvo paskirta vienerių metų laisvės atėmimo bausmė, kurios vykdymas buvo atidėtas dviejų metų laikotarpiui.

Antradienį Kauno apylinkės teismo nuosprendžiu kaunietis pripažintas kaltu dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Teismui subendrinus bausmę su paskirtąja ankstesniu nuosprendžiu, kauniečiui paskirta galutinė bausmė – laisvės atėmimas vienerių metų ir trijų mėnesių laikotarpiui.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA