Šilainiuose įsisuko kino kameros | Kas vyksta Kaune

Šilainiuose įsisuko kino kameros

„Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Trečiadienį naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė informacija apie neįprastus svečius Šilainių mikrorajone. Prie Baltų prospekto 55-o pastato suvažiavo autobusiukai su gausybe filmavimo ir kitos kino produkcijos įrangos.

„Ką čia filmuos Šilainiuose? Pilna autobusų privažiavo su visokia įranga, kamerom, pūkuotais mikrofonais. Užstatė daug stovėjimo vietų ir jau nuo vakar vakaro jie čia“, – trečiadienį klausė šilainiškė.

Minėtoje vietoje „Kas vyksta Kaune“ pavyko sužinoti, kad čia filmuojamas ilgametražis vaidybinis filmas „Akiplėša“. Filmavimo darbai tik prasidėjo, juos užbaigti tikimasi per porą mėnesių, o premjera numatyta kitais metais.

Šilainiuose šiandien dirbo apie 40 žmonių komanda, vakare ji kelsis į Šančius. Kauno savivaldybė gegužės 17-ąją filmavimas yra išdavusi du leidimus teritorijose prie Baltų pr. 55 (10-18 val.) ir Ringuvos g. 59 (18-22 val.).

Gegužę „Akiplėšos“ filmavimui, savivaldybės duomenimis, numatytos dar dvi lokacijos Vilijampolėje ir Šančiuose. Leidimai išduoti VšĮ „Akis bado“.

Kūrinio režisierius kol kas neatskleidžiamas, viešoje erdvėje informacijos apie filmą beveik nėra, tik tiek, kad VšĮ „Meno avilys“ 2020-aisiais iš Lietuvos kino centro pasirengimui ir filmo produkcijai prašė 21 400 eurų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA