Vienybės aikštėje iškilo arka: vyksta pasiruošimas istoriniam savaitgaliui Kaune | Kas vyksta Kaune

Vienybės aikštėje iškilo arka: vyksta pasiruošimas istoriniam savaitgaliui Kaune

Kaunas ruošiasi Eurolygos finalo ketverto turnyrui / R. Tenio nuotr.

Ketvirtadienį Vienybės aikštėje kylančias konstrukcijas pamatę kauniečiai suskubo klausinėti, kas artimiausiu metu vyks mieste. Aiškėja, kad Kaunas jau pradėjo intensyvų pasiruošimą Eurolygos finalo ketverto varžyboms.

„Noriu sužinoti, kodėl uždaryta Vienybės aikštė? Ir kada bus atidaryta? Man aktualu, nes kasdien einu į darbą per aikštę“, – klausė kaunietė.

Dar viena kaunietė atkreipė dėmesį, kad įvairūs paruošiamieji darbai Vienybės aikštėje prasidėjo trečiadienį. Moteris tikėjosi, kad miestiečius nudžiugins koks nors nemokamas koncertas.

Kaip ketvirtadienį pranešė Kauno miesto savivaldybė, Vienybės aikštėje iš tiesų kyla neįprastos formos scena, tačiau ji skirta krepšinio fanams. Čia pat, anot savivaldybės, įsikurs ir fanų zona.

Kaunas ruošiasi Eurolygos finalo ketverto turnyrui / Kaunas.lt nuotr.

Tiesa, apie Kaune vyksiančias Eurolygos finalo ketverto varžybas sirgaliams praneša ne tik specialus ženklas Nepriklausomybės aikštėje, bet ir vėliavėlės Laisvės alėjoje, ant Simono Daukanto tilto.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad Gegužės 19 d., penktadienį, „Žalgirio“ arenoje bus žaidžiami du Eurolygos pusfinalio susitikimai, o dvikovos dėl trečiosios ir pirmosios vietos vyks gegužės 21 d., sekmadienį.

Standings provided by Sofascore
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA