Nuo dirbtinio intelekto iki tvaraus verslo konferencijoje „Verslo aktualijos būsimųjų specialistų požiūriu 2023” | Kas vyksta Kaune

Nuo dirbtinio intelekto iki tvaraus verslo konferencijoje „Verslo aktualijos būsimųjų specialistų požiūriu 2023”

/ Organizatorių nuotr.

Gegužės 9 d. (antradienį), 9.30 val. kviečiame atvykti studentus, dėstytojus, verslo įmonių atstovus ir visus besidominčius verslo aktualijomis į Kauno kolegijos Verslo fakulteto organizuojamą tarptautinę mokslinę praktinę konferenciją „Verslo aktualijos būsimųjų specialistų požiūriu 2023“, kuri vyks Pramonės pr. 22A, 407 aud. Konferencijoje savo įžvalgomis, patirtimi ir tyrimų rezultatais dalinsis ne tik verslo ekspertai, jaunieji mokslininkai ar mokslo populiarintojai, bet ir Lietuvos, Latvijos, Lenkijos bei Ukrainos studentai.

Konferencijos plenarinėje sesijoje pranešimus skaitys:

Ilgametę patirtį telekomunikacijų versle (ir ne tik) turintis Mindaugas Ubartas, save pristatantis kaip „skustas ir luptas“ bei su tam tikra verslo ir vadovavimo patirtimi žmogus. Pranešėjas pažadėjo, kad konferencijos dalyviams liūdna nebus.

Mindaugas Ubartas / Orgnaizatorių nuotr.

Lukas Keraitis – mokslo ir technologijų populiarintojas, radijo ir televizijos laidų vedėjas, kuris jau dešimtmetį freelancindamas padeda sudėtingus reiškinius papasakoti paprastai ir tarsi mažas kūrybinis fabrikėlis daro tai visais formatais – tinklalaidėse, rašydamas straipsnius, skaitydamas pranešimus ar moderuodamas diskusijas. Lukas yra sukūręs ne vieną reportažą, jo darbus galima išvysti LRT Plius laidoje „Mokslo sriuba“, o kas savaitinę technologijų naujienų apžvalgą išgirsti Žinių radijo laidoje „Du bitai“. Laisvalaikiu groja grupėje „Abudu“.

Lukas Keraitis / Organizatorių nuotr.

Kauno technologijos universiteto Dizaino centro profesorė ir vadovė dr. Rūta Valušytė, sukaupusi įspūdingą patirtį dizaino, inovacijų valdymo srityse. Rūta vadovavo Vilniaus dailės akademijos Kauno fakulteto Dizaino katedrai bei dizaino ir inovacijų projektams, todėl tikrai verta ją išgirsti.

Rūta Valušytė / Organizatorių nuotr.

Aivaras Vilutis – mokslo populiarintojas, jaunasis tyrėjas, biofizikas, kuriam mokslas tikrai nebuvo vaikystės svajonė, o tam prireikė ir aktorystės, ir reklamos, ir suvokimo, kad nesuderinamų dalykų nėra. Aivaras yra vienas iš „Tūkstantmečio vaikų akademijos“ dienos stovyklos lektorių, atlikęs stažuotę NASA Ames tyrimų centre. Aivaras tikrai gali Jus nustebinti.

Aivaras Vilutis / Organizatorių nuotr.

Klausiate ar verta? Tikrai taip, nes dalyvavimas yra nemokamas. Pranešimų temas ir daugiau informacijos rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA