Lūžus tiltui, ant jo pakibo Kauno greitosios medicinos pagalbos automobilis | Kas vyksta Kaune

Lūžus tiltui, ant jo pakibo Kauno greitosios medicinos pagalbos automobilis papildyta

BNS 2023/04/13 12:38
Raseinių ugniagesių nuotr.

Raseinių rajone lūžus tiltui, trečiadienį ant jo pakibo Greitosios medicinos pagalbos (GMP) automobilis.

Kaip skelbiama Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento suvestinėje, nelaimė įvyko Raseinių rajone, Nemakščių seniūnijoje, Jankiškės kaime.

Kauno greitosios medicinos pagalbos medikai pranešė, kad automobilis pakibo ant per upelį nutiesto tilto šiam sulūžus. Viena automobilio pusė buvo pakibusi ant pakraščio. Incidento metu niekas nenukentėjo.

Ugniagesiai automobilį „Opel Movano“ saugiai nutraukė ant važiuojamosios kelio dalies. Įvykio metu žmonės ir automobilis nenukentėjo.

Papildyta 13.58 val.

Raseinių rajono savivaldybė teigia, jog tai privačių asmenų statytas senas tiltas, kurio jos apskaitoje nėra.

„Tiltas statytas privačių asmenų vedantis į gyvenamąją sodybą, statytas tarybiniais laikais. Jei bus reikalinga, tikslinsimės tilto statybos datą. Dėl tilto remonto poreikio į seniūniją ar savivaldybę nesikreipta“, – BNS informavo Raseinių rajono savivaldybė.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad šių metų sausį 15 greitosios pagalbos stočių prijungta prie Kauno.

Kaip skelbta anksčiau, GMP reorganizavimas vykdomas, siekiant užtikrinti greitosios medicinos pagalbos paslaugų centralizuotą organizavimą ir teikimą, tolygų greitosios medicinos pagalbos brigadų užimtumą, vienodai prieinamas visiems regionams greitosios medicinos pagalbos paslaugas, vienodą tinkamą techninį aprūpinimą, greitosios medicinos pagalbos paslaugų teikimo integraciją su kitomis tarnybomis, vieningą profesionalų greitosios medicinos pagalbos paslaugų teikimo standartą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA