Policijos sujudimas Šilainiuose: sulaikyti kaunietį sumušę ir pagrobę jaunuoliai | Kas vyksta Kaune

Policijos sujudimas Šilainiuose: sulaikyti kaunietį sumušę ir pagrobę jaunuoliai

Policija Rasytės g. / Skaitytojo nuotr.

Ketvirtadienio vakarą užfiksuotas sujudimas Šilainių mikrorajone. Pranešta, kad grupelė jaunuolių sumušė kaunietį ir sužalotą asmenį išsivežė.

„Šilainiuose, Rasytės gatvėje, 6 policijos ekipažai su šviesomis ir užblokavę eismą. Buvo 4, bet nesenai atvažiavo daugiau”, – apie 01.30 val. nakties naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” pranešė skaitytojas.

Anot dar vienos kaunietės, policijos pareigūnai būriavosi prie Prano Mašioto pradinės mokyklos. Įvykio vietoje pastebėti ir greitosios medicinos pagalbos ekipažai.

Kaip pranešė Policijos departamentas, ketvirtadienį apie 22.30 val. Kaune, Rasytės g., keturi jaunuoliai sumušė 2000 metais gimusį vyrą ir įsisodinę jį į automobilį „VW Bora”, nuvažiavo.

Vasario 24 d. apie 00.10 val. minėtas automobilis sustabdytas Kaune, Rasytės g. Nukentėjusysis, suteikus med. pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Įtariamieji vyras (g. 1998 m.), vyras (g. 2000 m.), vyras (g. 1998 m.) ir vyras (g. 1997 m.) uždaryti į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 146 str. 2 d. – Neteisėtas laisvės atėmimas.

Remiantis Baudžiamuoju kodeksu, tas, kas neteisėtai atėmė žmogui laisvę panaudodamas smurtą arba sukeldamas pavojų nukentėjusio asmens gyvybei ar sveikatai, arba laikydamas nukentėjusį asmenį nelaisvėje ilgiau nei 48 valandas, baudžiamas areštu arba laisvės atėmimu iki ketverių metų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA