Nufilmavo, dėl ko stringa eismas Kleboniškio tiltu | Kas vyksta Kaune

Nufilmavo, dėl ko stringa eismas Kleboniškio tiltu

Ant Kleboniškio tilto ir toliau driekiasi eilės – įamžinti naująjį Kauno eksponatą stabteli dažnas vairuotojas. Vienas tokių užfiksuotas ir „Kas vyksta Kaune” grupėje paviešintame vaizdo įraše.

„Kodėl daromas kamštis?” – retoriškai klausė „Kas vyksta Kaune” grupėje ant Kleboniškio tilto nufilmuotą vaido įrašą paviešinęs vairuotojas.

Vaizdo medžiagoje matyti, kad pirmoje eismo juostoje važiuojantis mikroautobuso vairuotojas sulėtina greitį tam, kad įamžintų pakibusią Kleboniškio tilto konstrukciją.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad su tokia pat problema vairuotojai susidūrė ir vakar bei trečiadienį.

„Žiauru, vakar nuo Vilniaus važiavom, kamštis nuo Muravos, ties eksponatu visi stoja, o už jo jokio kamščio”, – rašė moteris.

„Nuo Žemkės atstovėjus eilėj 30 min pafotkint eksponatą ima nervas ir keiksmažodžiai, bet atkentėjus ir pagaliau sulaukus savo eilės, sustoji ir grožiesi. Atperka visas kančias, ypač kai žinai, kad kiti irgi kenčia dar nuo Akademijos”, – šmaikštavo dar vienas grupės narys.

„Kas vyksta Kaune“ primena, jog vėlų antradienio vakarą, atliekant Kleboniškio tilto demontavimo darbus, atitrūko tilto konstrukcijos dalis ir nuvirto šalia Panerių gatvės. Dėl šios priežasties, kol bus pašalinta kliūtis, kelias Panerių gatvėje yra uždarytas.

Magistraliniu keliu A1 automobiliai kol kas gali judėti kaip įprasta, šioje atkarpoje jokių ribojimų nėra.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA