Kauno dailės gimnazijos menininkai mugėje surinktas lėšas paaukos akcijai „Radarom“ | Kas vyksta Kaune

Kauno dailės gimnazijos menininkai mugėje surinktas lėšas paaukos akcijai „Radarom“

Kauno dailės gimnazijos nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Kauno dailės gimnazijos mokinių taryba organizuoja jau antrą meno mugę, kurioje bus parduodami ne tik mokinių, bet ir žinomų dailininkų darbai. Šįkart surinktas lėšas jaunieji menininkai ketina paaukoti akcijai „Radarom“.

Vasario 16 d. 12:00-18:00 val. Kauno dailės gimnazijoje jau antrą kartą vyks „MENO MUGĖ“, kurios metu surinkti pinigai bus skiriami „Radarom“ labdaros akcijai – daugiafunkciams taktiniams radarams Ukrainai įsigyti.

Kaip skelbiama socialinio tinklo „Facebook“ renginio „Meno mugė“ sukurtame kvietime, į mugę atvykę, galės įsigyti menininkų, gimnazijos mokytojų ir mokinių dailės darbų.

„Radarom!“ Kauno dailės gimnazijoje / Organizatorių nuotr.

Įsigyti menininkų darbai galės būti namų puošmena, unikali dovana artimiesiems ir svarbiausia – prasmingas priminimas apie suteiktą paramą ukrainiečiams.

„Meno mugės“ organizatoriai primena, kad Ukrainai radarai ypač būtini, nes jie stebi oro erdvę nuo įvairių pavojų aplink Ukrainai strategiškai svarbius objektus, kaip elektrinės, vandens bokštai ir pan. Jie taip pat padeda užtikrinti kuo įprastesnį gyvenimą ukrainiečiams karo metu.

Sumokėti už meno dirbinius ir paveikslus mugėje bus galima grynaisiais pinigais, pervedant į „Blue/Yellow“ sąskaitą ar „Paypal“: mes@stipruskartu.lt.

Taip pat už įsigytus nedidelius dailės darbus sumokėti 5 Eur bus galima paskambinus numeriu 1482.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA