„Kautros” keleiviams – kalėdinė staigmena: visą gruodį gali laimėti įspūdingus prizus | Kas vyksta Kaune

„Kautros” keleiviams – kalėdinė staigmena: visą gruodį gali laimėti įspūdingus prizus žaidimo taisyklės

„Kautra” / Organizatorių nuotr.

Keleivių pervežimo bendrovė „Kautra” kviečia švęsti Kalėdas ir pasitikti 2023 metus laimint prizus. Keleivių autobusu vežėja skelbia „Kalėdinį dovanų ekspresą” – visą gruodžio mėnesį skatina keliauti „Kautros” autobusais, įsigyti bilietą internetu ir laimėti puikius prizus.

Prizų sąraše 23 tarptautinės kelionės autobusu Kaunas-Ryga-Kaunas su „Eurolines”, 23 kelionės su nuostabia Druskininkų panorama, analogų šalyje neturinčiu „Lynų keliu”. Taip pat 23 nuolaidų kuponai kelionėms po Lietuvą dviems, bet kuriuo jūsų pasirinktu maršrutu su „Kautra”.

„Kiekvienais metais, žiemos švenčių laikotarpiu stengiamės nudžiuginti keleivius tam tikromis dovanomis ar akcijomis, šiemet nusprendėme pasirinkti tokį kelią, kuris skatintų keleivius rinktis keliones mūsų autobusais. Šioje akcijoje dalyvaus automatiškai kiekvienas, kuris gruodžio mėnesį keliavo „Kautros” autobusais bet kuriuo maršrutu Lietuvoje. Svarbu, kad bilietas būtų įsigytas internetu”, – pasakojo įmonės marketingo vadovas Justinas Vadluga.

„Kalėdinis dovanų ekspresas” / Organizatorių nuotr.

Įmonė pranešime dalinasi, kaip dalyvauti ir laimėti prizus:

  • Keliauk gruodžio mėnesį „Kautros” autobusu.
  • Įsigyk kelionės bilietą internetu autobusubilietai.lt
  • Ir viskas tu dalyvauji žaidime.
  • „Nėra jokių papildomų žvaigždučių ar paslėptų sąlygų. Tiesiog Kalėdų proga „Kautra” dalinasi dovanomis su savo keleiviais. Noriu pabrėžti, jog laimėtojus paskelbsime sausio 4 dieną, su jais susisieksime elektroniniu paštu, kuriuo buvo pirktas autobuso bilietas”,- teigė J. Vadluga.

 

Daugiau informacijos apie gruodžio mėnesio akciją rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA