Kaune apvogtas vaikų pramogų parkas: juodą darbą užfiksavo vaizdo stebėjimo kamera | Kas vyksta Kaune

Kaune apvogtas vaikų pramogų parkas: juodą darbą užfiksavo vaizdo stebėjimo kamera

Savanorių prospekte esantis šeimos pramogų parkas šeštadienio rytą pasigedo grynųjų pinigų. Peržiūrėję kamerų įrašus, įstaigos darbuotojai pamatė, kaip į priimamąjį užsukęs vyras tuština kasą. Policija tikslina įvykio aplinkybes, tuo metu parko atstovai įtaria, kad nuo šio asmens gali būti nukentėję daugiau žmonių.

„Hello Park“ šeimos pramogų parkas Savanorių prospekte. Rytas, apie 10.50 val. Ateina vyras, apsidairo, pasiima pinigus ir išeina… Dingo 200 eurų. Pasiėmė visas stambias kupiūras, kitas paliko“, – trumpai įvykį „Kas vyksta Kaune“ nupasakojo parko vadovė.

Įstaiga apie vagystę policijai pranešė šiandien ryte. Pašnekovės žiniomis, vaizdo stebėjimo kameros užfiksuotas vyras dar nuėjo į šalia esantį restoraną, kur bandė pasisavinti krepšį, tačiau ten buvęs pastebėtas paspruko.

„Pareigūnai registravo įvykį ir apklausė administratorę, kuri turės rašyti pareiškimą. Nenorėtume, kad praslystų tik grąžindamas pinigus, nes iš kolegės sužinojome, jog labai panašų asmenį ji matė tikrinantį, ar užrakintos automobilių durelės“, – sakė moteris.

Anot parko vadovės, gali būti, kad žmogus tai daro ne pirmą kartą, tad turėtų atsakyti už savo veiksmus įstatymų nustatyta tvarka.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtoja „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad pranešimas apie vagystę minėtoje įstaigoje gautas 11.50 val., į įvykio vietą buvo nuvykę pareigūnai.

Vykdomas aplinkybių tikslinimas, kol kas dėl vagystės sulaikytų asmenų nėra. Atpažįstantys vaizdo įraše matomą asmenį ar turintys naudingos informacijos turėtų susisiekti su parko atstovais arba kreiptis Bendruoju pagalbos telefonu 112.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA