Tiesiogiai iš Raudondvario dvaro: įžiebiama pagrindinė Kauno rajono Kalėdų eglė – Kas vyksta Kaune

Tiesiogiai iš Raudondvario dvaro: įžiebiama pagrindinė Kauno rajono Kalėdų eglė tiesioginės transliacijos pradžia 16.30 val.

Šiandien, gruodžio 2 dieną, skambant Kalėdų dvasią žadinančiai muzikai bus įžiebta pagrindinė Kauno rajono Kalėdų eglė. Šiemet ji virs didžiuliu žibintu, kurio šviesa spinduliuos viltį, tikėjimą ir bendrystę. Tiesioginę transliaciją iš eglutės įžiebimo šventės bus galima stebėti naujienų portale „Kas vyksta Kaune” 16.30 val.

Kalėdos Raudondvario dvare kasmet turi vis kitokią spalvą. Buvo purpurinės, smaragdinės ir ledo Kalėdos. Šiemet Raudondvario dvarą nudažys karališkos, heraldinės spalvos – auksinė ir raudona.

„Kartą, seniai seniai, ant Nevėžio stačio kranto senoje Raudondvario pilyje gyveno grafas ir grafienė“ – taip prasidės eglutės įžiebimo šventės scenoje sekama Kauno valstybinio muzikinio teatro baleto trupės pasaka. Joje bus burtų, fėjų, stebuklingų dulkių, kurios grafams padovanos ilgai lauktą įpėdinę grafaitę, pilies princesę. O paskui, kaip nutinka pasakose, užklups negandų viesulas, tamsa, pūga ir prakeiksmas grafaitei: „Tu užmigsi ir miegosi 100 metų.“

Ar bus pažadinta Miegančioji gražuolė? Ar įvyks Kalėdų stebuklas? Pasakos kulminaciją sužinos atvykusieji į Kauno rajono Kalėdų eglutės įžiebimo šventę arba ją tiesiogiai stebintys naujienų portale „Kas vyksta Kaune”.

Šiandien Raudondvario dvare bus galima išgirsti ne tik Kauno valstybinio muzikinio teatro muziką – pasibaigus baleto spektakliui, lauks grupės „El Fuego“ koncertas, o vėliau žiemišką šerkšną tirpdys DJ Jovani diskoteka. Šeštadienį čia skambės ir visą šventinį laikotarpį gros Kalėdų radijas.

Tiesioginės Kauno rajono Kalėdų eglės įžiebimo transliacijos pradžia 16.30 val. naujienų portale „Kas vyksta Kaune”.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA