Kaune liepsnos suniokojo 3 automobilius: pareigūnai įtaria padegimą | Kas vyksta Kaune

Kaune liepsnos suniokojo 3 automobilius: pareigūnai įtaria padegimą

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Šilainių mikrorajone užsiliepsnojo automobilis, apdegė ir greta jo buvusios transporto priemonės. Kauno pareigūnai įtaria tyčinį padegimą.

„Baltijos g. atvira liepsna degė automobilis”, – vidurnaktį pranešė skaitytojas. Liudininkų duomenimis, išdegė automobilio vidus, apdegė šalia buvusios kitos transporto priemonės.

Pranešimo apie nelaimę Bendrasis pagalbos centras sulaukė 00.25 val., jame buvo nurodoma, kad Baltijos g. 40 dega 3 automobiliai. Į įvykio vietą išsiųstos Kauno priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Policijos departamento duomenimis, gaisras kilo 2004 metais pagamintame „VW Multivan” automobilyje. Nelaimės metu išdegė variklio skyrius ir salonas bei apdegė šalia stovėję automobilis „VW Passat” (pagamintas 2016 m.) ir automobilis „Kia Sportage” (pagamintas 2021 m.).

Anot pareigūnų, įtariamas padegimas. Nuostolis nustatinėjamas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 187 str. 2 d. – Turto sunaikinimas ar sugadinimas.

Remiantis Baudžiamuoju kodeksu, tas, kas sunaikino ar sugadino svetimą turtą visuotinai pavojingu būdu jeigu dėl to galėjo nukentėti žmonės, baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki penkerių metų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA