Policija prašo gyventojų pagalbos: dviejose parduotuvėse padaryta rimtos žalos | Kas vyksta Kaune

Policija prašo gyventojų pagalbos: dviejose parduotuvėse padaryta rimtos žalos

R. Tenio, Kauno apskrities VPK nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Kauno miesto Santakos policijos komisariato (PK) pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagysčių. Policija prašo atpažinti du vyrus, kurie gali būti susiję su minėtu nusikaltimu.

Kaip nurodoma Kauno apskrities VPK pranešime, gegužės 26 d., apie 13.30 val., ir birželio 6 d., apie 18 val., Šarkuvos gatvės ir Islandijos plento parduotuvėse kupiūrų iškeitimo metu pavogti grynieji pinigai. Padaryta turtinė žala siekia 2750 eurų.

Gyventojus, atpažįstančius šiuos vyrus, žinančius jų buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskrities VPK Kauno miesto Santakos PK pareigūnus telefonu 8 700 606 11 arba el. paštu ramune.cerniauskiene@policija.lt.

Kauno apskrities VPK Santakos PK pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 1 d. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 3-ojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA