Jau kitą savaitę prasidės bilietų prekyba į „Žalgirio“ rungtynes Eurolygoje ir LKL | Kas vyksta Kaune

Jau kitą savaitę prasidės bilietų prekyba į „Žalgirio“ rungtynes Eurolygoje ir LKL

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Vos pasibaigus Europos čempionato kovoms, krepšinio gerbėjai galės dėliotis naujojo sezono planus – jau netrukus startuos bilietų prekyba į Kauno „Žalgirio“ rungtynes „Žalgirio“ arenoje.

Kitą savaitę prekyboje pasirodys bilietai į viso sezono Eurolygos reguliariojo sezono namų rungtynes bei „Betsafe-LKL“ mačus, o prasidėjus visuotinei prekybai „Žalgirio“ sirgaliams bus pristatytos ir kelios naujienos.

„Žalgirio“ arenoje vėl apsilankys 17 stipriausių Europos komandų, o pirmieji Eurolygos susitikimai namų aikštėje įvyks spalio 18 ir 20 dienomis, kai Kaune lankysis Europos taurės laimėtoja Bolonijos „Virtus“ ir Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „FC Barcelona“.

Kaip jau tapo įprasta, žiūrovai į „Žalgirio“ areną galės patekti prieš 2 valandas iki Eurolygos rungtynių pradžios. Sirgaliai dar iki rungtynių pradžios galės išbandyti įvairiausias pramogas, pasipuošti savo veidus žaliai-baltomis spalvomis ir kartu sulaukti įspūdingo komandų pristatymo reginio.

Įsigyjant bilietus išskirtinio dėmesio ir vėl sulauks Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai, kurie pirmieji išankstinės prekybos metu galės pasirinkti bilietus į laukiamiausias žalgiriečių rungtynes. Išankstinis bilietų pirkimas ir jų rezervacija Garbės Klubo nariams prasidės rugsėjo 19 d. 10 val. ryto ir tęsis iki vidurnakčio.

Visuotinė bilietų prekyba startuos rugsėjo 20 d. 10 val., o bilietus į Eurolygos rungtynes bus galima įsigyti nuo 5,7 euro.

Artėjantį sezoną „Žalgiris“ ir toliau skatins namų rungtynėse apsilankyti kitų miestų gyventojus. Į „Žalgirio“ arenoje vyksiančias Eurolygos rungtynes kursuos „Žalgirio ekspresas“ – komandos partnerės „Kautros“ užsakomieji autobusai.

Į rungtynes atvyksiantys savo automobiliais galės pasinaudoti „Žalgirio“ arenos stovėjimo aikštelėmis, iš anksto į jas įsigiję parkavimo bilietą „ADC parking“ svetainėje.

Pasibaigus pandemijos keltiems iššūkiams, daugkartiniai Lietuvos čempionai vėl suaktyvins pasisekusią programą #ManoPirmas, kuria kviečia į „Žalgirio“ areną atvykti joje dar nesilankiusius žalgiriečių gerbėjus. Po poros metų pertraukos taip pat grįžta moksleiviams skirtas „Žalgiris – Tavo mokykloje“, o visi kiti žaliai-balti bendraminčiai bus kviečiami varžytis dėl „ŽalGeriausios“ komandos vardo.

Pirmąsias namų rungtynes Kazio Maksvyčio auklėtiniai sužais spalio 2-ąją „Betsafe-LKL“ pirmenybėse su Šiaulių „Šiaulių“ ekipa.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA