Kraftinių gėrimų festivalis „Genys & Friends“: pasitikime rudenį su neragautais skoniais | Kas vyksta Kaune

Kraftinių gėrimų festivalis „Genys & Friends“: pasitikime rudenį su neragautais skoniais

/ Organizatorių nuotr.

Pirmasis rugsėjo savaitgalis Kaune nusimato kupinas malonių atradimų ir smagių pašnekesių kraftinių gėrimų festivalyje „Genys & Friends“. Žemuosiuose Šančiuose įsikūrusioje darykloje „Genys Brewing Co.“ bus labai retai pasitaikanti proga ne tik paragauti išskirtinių gėrimų, bet ir pakalbinti jų kūrėjus.

Prieš kelis dešimtmečius JAV kilusi kraftinė revoliucija pakeitė supratimą apie gėrimus visame pasaulyje. Tapo aišku, kad vartotojas pavargo nuo to pačių nuobodžių pasirinkimų ir nori naujų skonių bei išskirtinės kokybės. Ši skonių revoliucijos banga neaplenkė Lietuvos: parduotuvių bei barų lentynose vis daugiau ryškių etikečių ir už jų slypinčių puikių skonių, rašoma organizatorių pranešime žiniasklaidai.

Kaune, Žemuosiuose Šančiuose įsikūrę „Genys Brewing Co.“ aludariai, savo misija laiko skleisti gerąją naujieną ir pažindinti Lietuvą su kraftinių gėrimų kultūra.

Genys&Friends festivalis / Organizatorių nuotr.

O pats geriausias būdas šiai pažinčiai yra festivalis. Rugsėjo 3 dieną, šeštadienį, „Genys Brewing Co.“ darykloje, 9 kraftinių gėrimų gamintojai iš 7 šalių kvies ragauti daugiau nei 50 rūšių gėrimų. Bus daug naujų skonių bei malonių atradimų.

Festivalio principas labai paprastas: įsigiję bilietą gausite nuosavą degustacinę taurę, kuri bus raktas į visą festivalio asortimentą. Galėsite ragauti visus festivalyje dalyvaujančius gėrimus, užduoti klausimus gamintojams, lyginti, diskutuoti ir bendrauti.

Šventiniu garso takeliu pasirūpins Numba None ir B Ore, kurie paruošė visą puokštę rinktinių Reggae, Funk ir Old School Hip Hop vinilų. Badauti taip pat neteks – maistu pasirūpins vietiniai gatvės maisto meistrai.

Visas naujienas ir renginio programą rasite čia.

Bilietų skaičius ribotas, juos galite rasti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA