Dainavoje parblokšta nepilnametė: dviratis lūžo per pusę | Kas vyksta Kaune

Dainavoje parblokšta nepilnametė: dviratis lūžo per pusę

"Kas vyksta Kaune" grupės ir skaitytojo nuotr.

Trečiadienį judrioje Dainavos mikrorajono žiedinėje sankryžoje partrenkta nepilnametė. Gatvę pėsčiųjų perėja kirtusi mergaitė išgabenta į gydymo įstaigą. V. Krėvės prospekto ir Kovo 11-osios gatvės žiedinėje sankryžoje eismą reguliuoja pareigūnai.

„V. Krėves pr. žiede link „Savo” nutrenktas dviratininkas. Neaišku kaip baigėsi”, – apie 16.28 val. pranešė skaitytojas. Vaizdais iš nelaimės vietos pasidalinta ir „Kas vyksta Kaune” grupėje. Kauniečių teigimu, įvykio vietoje likęs per pusę lūžęs dviratis, eismą reguliuoja pareigūnai.

Nelaimę matę liudininkai teigia, kad partrenkta pėsčiųjų perėja žiedinę sankryžą dviračiu kirtusi nepilnametė. Iš dalies šią informaciją naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” patvirtino ir Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Reda Zarauskienė.

Jos duomenimis, apie 14.20 val. lengvasis automobilis „Volkswagen Golf”, kurį vairavo 1938 metais gimęs vyras, kliudė 12-os metų mergaitę su dviračiu. Anot R. Zarauskienės, mergaitė išgabenta į gydymo įstaigą. Pavojaus jos gyvybei nėra.

Tiesa, kol kas nėra aišku, ar nepilnametė pėsčiųjų perėja važiavo dviračiu, ar jį stūmėsi greta. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA