Artimųjų pagalbos šauksmas: iš namų išėjo ir be žinios dingo 70-ies metų vyras | Kas vyksta Kaune

Artimųjų pagalbos šauksmas: iš namų išėjo ir be žinios dingo 70-ies metų vyras

Antanas Lelys / Alytaus apskr. VPK ir R. Tenio nuotr. / "Kas vyksta Kaune" montažas

Sekmadienį į „Kas vyksta Kaune” redakciją kreipėsi pagalbos prašanti skaitytoja. Prienų rajone be žinios dingo 70-ies metų Antanas Lelys – artimieji laukia bet kokios informacijos. Vyro paiešką vykdo ir Alytaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (Alytaus apskr. VPK)

„PRAŠOME PAGALBOS!!! Rugpjūčio 5 d. iš namų Jūrės miestelyje išėjo ir iki šiol negrįžo Antanas Lelys. 70 m amžiaus vyras, apkūnaus kūno sudėjimo, apie 170 cm ūgio. Galimai vilkėjo šortus ir baltą maikute, plaukai žili taip pat su žila barzda. Paskutinę buvimo vietą rodo – Mauručiai. Labai prašome ką nors mačiusių ar žinančių gyventojų susisiekti telefonu +37060273312 arba bendruoju pagalbos telefonu 112″, – sekmadienį į redakciją su pagalbos prašymu kreipėsi skaitytoja.

Alytaus apskr. VPK duomenimis, A. Lelys rugpjūčio 5 dieną iš namų išėjo Prienų rajone, Veiverių seniūnijoje, Mažųjų Zariškių kaime.

Anot Alytaus apskr. VPK pranešimo spaudai, A. Lelys galimai dėvėjo tamsiai mėlynos spalvos kepurę su snapeliu, turėjo vyrišką per petį nešiojamą juodos spalvos rankinę.

Asmenis, galinčius suteikti informacijos apie vyro buvimo vietą, ar jį mačiusius, policija prašo nedelsiant pranešti Prienų r. PK Veiklos skyriaus vyriausiajam tyrėjui Sauliui Dobilui tel. +370 700 65745, +370 677 03867, el. paštu [email protected] arba skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA