Kauniečiai įtariami degalų vagystėmis: svetimas transporto priemones „švarino“ septynis mėnesius | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai įtariami degalų vagystėmis: svetimas transporto priemones „švarino“ septynis mėnesius

Kauno apskr. VPK nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) Kauno miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnai baigė ikiteisminį tyrimą dėl degalų iš transporto priemonių vagysčių, kuomet įtariamieji septynis mėnesius kėsinosi į svetimų automobilių ir vilkikų degalų bakus bei galimai pasisavino daugiau nei 3310 litrų dyzelino.

Ne viena degalų vagyste įtariami 34 ir 23 metų amžiaus vyrai kėsinosi ne tik į degalus, bet ir į automobiliuose ir vilkikuose esančius daiktus – įvairius darbo įrankius, mobilaus ryšio telefonus, rašoma Kauno apskr. VPK pranešime žiniasklaidai.

Kartą kauniečiai pasisavino automobilį „Opel Astra“, tačiau policijos pareigūnai išaiškino vagystę dar tą pačią naktį. Vyrai jau yra žinomi policijos pareigūnams už anksčiau padarytas panašias nusikalstamas veikas.

Dėl šių įvykių Kauno apskr. VPK Kauno miesto Dainavos policijos komisariate baigtas ikiteisminis tyrimas dėl 11 nusikalstamų veikų – vagysčių ir turto sunaikinimų ar sugadinimų pagal LR BK 178 str. 1 d. ir 2 d. bei 187 str. 1 d. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trijų metų.

Tyrimą organizavo ir jam vadovavo Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 1-ojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA