Tiesiogiai iš Rumšiškių: įspūdinga Tarptautinio miuziklo „Iš laisvės šaknų“ premjera | Kas vyksta Kaune

Tiesiogiai iš Rumšiškių: įspūdinga Tarptautinio miuziklo „Iš laisvės šaknų“ premjera

Jau šešiolika vasarų Gedimino Zujaus iniciatyva Lietuvoje susitinka jaunimas iš viso pasaulio. Šiemet Rumšiškėse vykstančioje kūrybinėje jaunimo stovykloje Lietuvos šaknų turintys atlikėjai iš Jungtinių Amerikos Valstijų, Didžiosios Britanijos, Ispanijos, Latvijos, Lenkijos ir Lietuvos lavina vokalo, šokio ir vaidybos įgūdžius. Stovyklą vainikuos etno-miuziklo „Iš laisvės šaknų“ premjera.

Tiesioginės transliacijos metu naujienų portale „Kas vyksta Kaune“ nuo 18 val. išvysite Tarptautinio miuziklo „Iš laisvės šaknų“ premjerą, kuri vyks Rumšiškių Lietuvos liaudies muziejaus Klojimo teatre.

Premjeroje išvysite ne tik šokio ir vaidybos elementų, bet ir išgirsite nuostabių balsų. Miuziklo „Iš laivės šaknų“ atlikėjai: Emilija Balsevičiūtė, Nicole Balini, Milda Baltušnikaitė, Rytis Chodosevičius, Gabrielė Damarackaitė, Paulė Gediminaitė, Lukas Labanok, Kamilė Liubytė, Roberto Moonsam, Luknė Pajuodytė, Arija Stančiauskas, Ąžuolas Stančiauskas, Otilija Toločkaitė, Erikas Vaitkus, Kamilė Vaitkutė, Gintarė Vektoriūtė.

Miuziklo režisierius Deivydas Valenta, prodiuseris Gediminas Zujus, vokalo mokytojai – Veronika Povilionienė, Eglė Radavičiūtė. Už choreografiją atsakinga Dominyka Vosyliūtė, o projektui vadovauja Alvija Černiauskaitė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA