Jonavoje dingo jauna mergina – artimieji baiminasi, kad tapo auka | Kas vyksta Kaune

Jonavoje dingo jauna mergina – artimieji baiminasi, kad tapo auka

„Facebook“ / R. Tenio nuotr.

Jonavoje dingo 2004 metais gimusi Evelina Bespalovaitė, kuri, anot socialinėje erdvėje skelbiamo paieškos skelbimo, įsėdo į neaiškų automobilį. Policija dėl dingusios merginos pradėjo ikiteisminį tyrimą ir jos paiešką.

„SOS. SKUBI PAIEŠKA. Evelina Bespalovaitė. Birželio 14 d. 10.05 val. prie Jonavos politechnikos mokyklos įsėdo į juodos spalvos AUDI A6. Buvo pervesti arba atiduoti į rankas pinigai nuo jonaviečio vyro romų tautybės, planuota pakeliui į Olandiją persėsti į mini autobusą. Nėra JOKIO RYŠIO nuo nuo 14 d. 15,00 val. Skambinti 112. Policija informuota“, – „Facebook“ tinkle merginos ieškojo pažįstami.

Socialinėje erdvė sklando versijos, jog mergina į užsienį galėjo būti išgabenta per prievartą.

Kaip LRT.lt sakė Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) vyriausioji specialistė Reda Zarauskienė, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl dingusios E. Bespalovaitės ir pradėta moters paieška.

„Birželio 14 d., apie 18.20 val. į policijos pareigūnus kreipėsi moters artimieji, kurie paaiškino, jog ji negrįžo namo. Pirminiais duomenimis, moteris paskutinį kartą matyta vakar apie 10.00 val. prie Jonavos politechnikos mokyklos“, – teigė R. Zarauskienė.

Vėliau pareigūnai LRT.lt patikslino, ar artimieji užsiminė apie galimą sunkaus nusikaltimo versiją, dėl kurios nuogąstaujama viešojoje erdvėje.

„Kol kas tokios informacijos patvirtinti negalime. Pirminiais duomenimis, artimieji tokios informacijos, kreipdamiesi į pareigūnus, neminėjo“, – atsakyme LRT.lt teigia policijos atstovai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA