„Hegelmann Group“ pelnė patraukliausio darbdavio vardą | Kas vyksta Kaune

„Hegelmann Group“ pelnė patraukliausio darbdavio vardą

„Hegelmann Group“ / Organizatorių nuotr.

Darbo skelbimų portalas CVMarket.lt paskelbė patraukliausius šalies darbdavius – transporto ir logistikos įmonių grupė „Hegelmann Group“ užėmė antrąją vietą ir sąraše buvo vienintelė iš transporto sektoriaus.

Patraukliausius metų darbdavius CVMarket.lt renka nuo 2014 metų, remdamasis išsamia portalo lankytojų apklausa. Šių metų apklausa atskleidė, kad „Hegelmann Group“ patraukliausio darbdavio vardą pelnė sudarydama palankias sąlygas savo darbuotojams siekti karjeros, augimo ir atlyginimo galimybių, taip pat išsiskyrė tuo, kad priima darbuotojus ir neturinčius patirties, juos apmoko.

Respondentai teigė, kad „Hegelmann Group“ turi šaunų kolektyvą, puikų mikroklimatą, jiems patinka įmonės politika, šiuolaikiškumas ir daugiatautiškumas, organizuojami renginiai darbuotojams.  Taip pat svarbu, kad įmonė nesulaukė nei vieno neigiamo atsiliepimo.

„Hegelmann Group“ / Organizatorių nuotr.

„Be Lietuvos, mūsų grupė veikia dar 18 šalių, kuriose dirba daugiau nei 8500 žmonių – džiaugiamės gavę patraukliausio darbdavio vardą, nes kasdien nuoširdžiai stengiamės būti jo verti. Nuolat tobuliname darbo aplinką ir sąlygas, diegiame naujoves, užtikriname asmeninio tobulėjimo ir karjeros galimybes, nes darbuotojų gerovė yra mūsų prioritetas, kurio sieksime ir toliau“, – sako Aistė Mardosaitė, „Hegelmann Group“ žmogiškųjų išteklių vadovė.

Pasak A. Mardosaitės, įmonė nuosekliai auga, tad vyksta ir naujų kolegų atrankos – visas laisvas darbo pozicijas kandidatai gali rasti bendrovės puslapyje: https://karjera.hegelmann.lt/

„Hegelmann Group“ / Organizatorių nuotr.

Šiais metais „Hegelmann Group“ gavo ir prestižinį Top Employers Institute“ „Top Employer Lietuva“ sertifikatą, kuris suteikiamas įvertinus apie 350 skirtingų personalo valdymo praktikų tokiose srityse kaip lyderystės, verslo ir žmogiškųjų išteklių valdymo strategijos, darbo aplinkos ir darbuotojų pritraukimo sritis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA