Paryčiais ant kojų sukelti Kauno pareigūnai: gaudytas žaibiškai pasveikęs ir pusnuogis kalinys | Kas vyksta Kaune

Paryčiais ant kojų sukelti Kauno pareigūnai: gaudytas žaibiškai pasveikęs ir pusnuogis kalinys

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Šįryt Kaune policijos pareigūnams teko gaudyti bėglį, kuris, atvykęs į gydymo įstaigą, suskubo pasinaudoti proga ir spruko nuo jį saugojusių įkalinimo įstaigos pareigūnų.

Kauno apskrities vyriausiame policijos komisariate (Kauno apskr. VPK) buvo gautas pranešimas, kad apie 06.10 val. iš Kaune, Eivenių gatvėje, esančios gydymo įstaigos skubios pagalbos skyriaus pasišalino 1991 metais gimęs kalinys, kuris dėl galimai pablogėjusios sveikatos čia buvo pristatytas apie 01.00 val.

Informacija nedelsiant buvo perduota Kauno mieste patruliavusioms pajėgoms, kurios ėmėsi šukuoti aplinkines teritorijas ir ieškoti požymius atitinkančio vyro, rašoma Kauno apskr. VPK pranešime žiniasklaidai.

Nors, turimais duomenimis, vyras pasišalino be viršutinių rūbų, pareigūnai netruko pastebėti požymius atitinkantį vyrą, tik nebe pusnuogį, o jau spėjusį ir apsirengti.

Pastarasis, pamatęs pareigūnus puolė bėgti, tačiau netrukus, apie 06.45 val., už vagystę ir antspaudo, spaudo ar dokumento pagrobimą arba pagrobtojo panaudojimą teistas vyras buvo sulaikytas bebandantis pasislėpti krūmynuose.

Operatyviai bėglį sulaikę Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai jį perdavė kolegoms iš įkalinimo įstaigos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA