Į užmirštą Kauno senamiestį vilioja spalvomis: restoranas „Lounge SUSHI SUSHI“ kviečia švęsti kartu | Kas vyksta Kaune

Į užmirštą Kauno senamiestį vilioja spalvomis: restoranas „Lounge SUSHI SUSHI“ kviečia švęsti kartu

Vasario 16-oji „Lounge SUSHI SUSHI“ / Organizatorių nuotr.

Vasarą Kauno senamiestyje duris atvėręs azijietiškos virtuvės restoranas „Lounge SUSHI SUSHI“ nori kauniečius nustebinti ir vėl. Lietuvos valstybės atkūrimo dienos proga į užmirštą senamiestį tikisi sukviesti vis daugiau kauniečių ir miesto svečių. Trispalvės spalvomis nušvitęs Vilniaus g. 13 įsikūręs „Lounge SUSHI SUSHI“ Vasario 16-ąją kviečia švęsti kartu.

Dar prieš didžiąsias metų šventes pėstiesiems atverta seniausia Kauno gatvė nė kiek neprimena senojo senamiesčio šurmulio, tai pripažįsta ir restorano „Lounge SUSHI SUSHI“ vadovas.

„Ne visi kauniečiai žino, kad senamiesčiu jau galima prasieiti. Nors grindinys ir nesutvarkytas, tačiau Vilniaus gatvė jau praeinama. Dažnai, kaip mus pasiekti, jei viskas uždaryta, klausia ir maisto išvežiotojai. Tas liūdina, bet būtų smagu, jei čia sugrįžtų lankytojai, o dar nebuvę, ateitų pasižvalgyti“, – kvietė jis.

Tam, kad „Lounge SUSHI SUSHI“ niūrioje gatvėje taptų dar labiau matomas, kartu su partneriais „Renginių dinamika“ ir „Draugiški koncertai“ restorano vadovas įgyvendino naują projektą – šv. Valentino dienos išvakarėse restoranas nušvito rožine ir raudona spalvomis, o antradienį pastato sienos nusidažė trispalve.

Valentino diena „Lounge SUSHI SUSHI“ / Organizatorių nuotr.

„Norime priminti žmonėms apie senamiestį ir čia veikiančius verslus. Kažkada puoselėta, saugota ir mylėta gatvė, dabar atrodo apleista, kaip numestas, senas žaislas. Matėme, kad Vasario 16-ąją didžiausias dėmesys bus skirtas Laisvės alėjai ir kitoms Kauno vietoms, o senamiesčio papuošimais niekas nesirūpina, tad nusprendėme pasipuošti patys“, – apie idėją apšviesti pastatą pasakojo „Lounge SUSHI SUSHI“ vadovas.

Vasario 16-oji „Lounge SUSHI SUSHI“ / Organizatorių nuotr.

Kviečia švęsti kartu ir ruošia staigmeną

Azijietiška virtuve garsėjantis restoranas nepriekaištingais skoniais jau nudžiugino įsimylėjėlius, bet dar labiau nustebinti žada Lietuvos patriotus, kauniečius. Vasario 16-ąją restoranas ne tik nušvis geltona, žalia bei raudona spalvomis, virtuvės šefai paruoš staigmeną ir suši mėgėjams.

„Visas šventes švenčiame ir laukiame žmonių, kurie gyvena tuo pačiu bei mėgsta švęsti. O, kad šventinė nuotaika būtų dar stipresnė, klientų laukia specialus šventinis meniu pasiūlymas“, – prasitarė restorano vadovas ir kvietė kauniečius užsukti po šventinių renginių.

Patiekalai „Lounge SUSHI SUSHI“ / Organizatorių nuotr.

Savo skonį ras visi

Restorano „Lounge SUSHI SUSHI“ meniu sudarytas iš kelių populiarių azijietiškų patiekalų pozicijų. Restorane klientų laukia ne tik suši ir wok, bet ir žuvies, daržovių bei ryžių dubenėliai (angl. bowls), midijos, sriubos bei desertai. Visus juos galima užsakyti ir valgyti vietoje, išsinešti arba užsakyti su pristatymu nurodytu adresu.

Tiesa, restoranas siūlo ne tik išskirtinės kokybės ir vizualinės išvaizdos suši, wok makaronus bei kitus azijietiškos virtuvės patiekalus, bet ir ypatingus kokteilius, kaljano, gyvos muzikos ir kitus pramogų kupinus vakarus.

„Lounge SUSHI SUSHI“ Kaune darbo dienomis duris atveria nuo 11 iki 24 val., savaitgaliais ir švenčių dienomis darbą pradeda valanda vėliau, nuo 12 iki 24 val.

Patiekalai „Lounge SUSHI SUSHI“ / Organizatorių nuotr.

Norintys užsisakyti patiekalus išsinešimui arba su pristatymu į namus, tai padaryti gali susisiekę telefonu +37060527122 arba per „Wolt“ bei „Bolt“ maisto pristatymo programėles.

Sekti dienos pietų pasiūlymus, restorano naujienas bei planuojamus renginius galima „Lounge SUSHI SUSHI“ profiliuose „Facebook“ arba „Instagram“ soc. tinkluose.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA