Geriausią šansą šiemet turėjęs „Žalgiris“ įsirašė devintą Eurolygos pralaimėjimą iš eilės | Kas vyksta Kaune

Geriausią šansą šiemet turėjęs „Žalgiris“ įsirašė devintą Eurolygos pralaimėjimą iš eilės

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Eurolygos rungtynėse Kaune tik pačioje dvikovos pabaigoje nusileido Italijos ekipai. Jure Zdovco auklėtiniai Milano „AX Armani Exchange“ komandai pralaimėjo rezultatu 70:74 (18:17, 17:18, 16:18, 19:21).

Susitikimas „Žalgirio“ arenoje prasidėjo nerezultatyviai, kadangi per tris minutes komandos sukrapštė vos du taškus – 0:2. Pirmuosius penkis kauniečių taškus pelnė Edgaras Ulanovas, keturis taškus iš eilės tuomet surinko Lukas Lekavičius, o Joffrey Lauvergne pataikė iš vidutinio nuotolio – 11:4. Tritaškį smeigė Artūras Milaknis, du baudų metimus realizavo J. Lauvergne, o kėlinuką sėkmingu reidu į baudos aikštelę uždarė Tai Websteris – 18:17.

Du taškus su varžovo pražanga pelnė L.Lekavičius, lengvą dvitaškį iš po krepšio pridėjo Tyleris Cavanaugh, o Joshas Nebo realizavo baudų metimus – 25:30. T. Cavanaugh taikliai atakavo iš toli, nelengvą tritaškį iš kampo pataikė Karolis Lukošiūnas, E. Ulanovas sumetė du baudų metimus, o rezultatą išlygino L. Lekavičius – 35:35.

V. Garasto pasveikinimas su 90-uoju gimtadieniu

Po pertraukos dviem taikliais baudų metimais pasižymėjo L. Lekavičius, o K. Lukošiūnas ir T. Cavanaugh tiksliai paleido tolimus metimus – 43:40. L.Lekavičius sumetė dar du baudų metimus, o dvitaškiais iš po krepšio pasižymėjo Paulius Jankūnas, Nielsas Giffey ir A. Milaknis – 51:53.

Reidus į baudos aikštelę sėkmingai surengė T. Websteris ir K. Lukošiūnas, dvi atakas metimais iš po krepšio užbaigė J. Lauvergne, o dvitaškiu su varžovo pražanga pasižymėjęs L. Lekavičius išlygino rezultatą – 62:62. Nelengvą dvitaškį pataikė T. Cavanaugh, J. Nebo įmetė vieną baudos metimą, iš toli taikliai atakavo tas pats T. Cavanaugh, dėjimu iš viršaus rungtynes užbaigė E. Ulanovas, tačiau už pergalės užsikabinti nepavyko – 70:74.

„Žalgiris“: L. Lekavičius 16 (5 rez. perd.), T. Cavanaugh 13, E. Ulanovas 9, J. Lauvergne 8, K. Lukošiūnas 8, A. Milaknis 5, T. Websteris 4 (6 rez. perd.), J. Nebo 3 (5 atk. kam.), P. Jankūnas 2, N. Giffey 2, M. Blaževičius 0.

„AX Armani Exchange“: M.Delaney 20, T. Danielsas 15, K. Hinesas 11 (10 atk. kam.), S. Rodriguezas 10 (5 rez. perd.).

Standings provided by Sofascore
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA