Įsimintinas Advento vakaras Kauno darželyje: pačių ruošti kūčiukai ir iš dangaus nusileidęs Kalėdų senis | Kas vyksta Kaune

Įsimintinas Advento vakaras Kauno darželyje: pačių ruošti kūčiukai ir iš dangaus nusileidęs Kalėdų senis

Kauno lopšelis-darželis „Vaivorykštė“ / Asmeninio archyvo nuotr.

Kauno lopšelis-darželis „Vaivorykštė“ pirmadienį, gruodžio 13 dieną, vėl sukvietė vaikų, tėvų ir pedagogų bendruomenę į tradicinę akciją „Adventas 2022“ – kitaip.

Kaip pasakojo Kauno lopšelio-darželio „Vaivorykštė“ direktorė Silvija Sipavičienė, pirmadienio rytas įstaigoje prasidėjo kūčiukų kočiojimu ir pjaustymu, kuriuos iškepė virtuvėje – kvepėjo visas darželis.

Vakare laukė įspūdingas renginys įstaigos teritorijoje, kurią šventiškai puošė visa bendruomenė.

Pasiruošimas Advento vakarui / Asmeninio archyvo nuotr.

„Priešmokyklinukams teko garbė koncertuoti susirinkusiems, nes tai jų paskutinis Advento vakaras mūsų įstaigoje. Kulminacija nustebino ne tik vaikus, bet ir šeimas. Kalėdų senis nusileido… iš dangaus ir pasveikino. Džiaugiamės visi pabuvę bendrystėje. Vaišinome karšta arbata. Tradicinė Kalėdinė giesmė apjungė visus į šilumos ratą. O emocijas atspindi nuotraukos”, – jaukiu renginiu džiaugėsi S. Sipavičienė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA