Patogią persvarą per du kėlinius susikūręs „Žalgiris“ įveikė „Pieno žvaigždžių“ ekipą | Kas vyksta Kaune

Patogią persvarą per du kėlinius susikūręs „Žalgiris“ įveikė „Pieno žvaigždžių“ ekipą

„Žalgirio“ „Facebook nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai „Betsafe-LKL“ čempionate toliau žygiuoja pergalingai. Martino Schillerio auklėtiniai išvykoje rezultatu 85:69 (22:10, 25:19, 19:23, 19:17) įveikė Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komandą ir iškovojo jau ketvirtą pergalę iš eilės.

Susitikimas Pasvalyje prasidėjo dviem Emmanuelio Mudiay taškais, o tada įsijungė toliašaudė „Žalgirio“ artilerija: kartą iš toli pataikė dvikovą starto penkete pradėjęs Karolis Lukošiūnas, o du kartus iš eilės taikliai atakavo Tyleris Cavanaugh – 11:3. Keturiais taškais iš eilės pasižymėjo Nielsas Giffey, tris taškus surinko Mantas Kalnietis, po pastarojo perdavimo iš viršaus įdėjo Joshas Nebo, o Artūras Milaknis dviem taškais pasižymėjo metimu iš po krepšio – 22:10.

T.Cavanaugh surinko keturis taškus, Edgaras Ulanovas smeigė tritaškį su varžovo pražanga, M.Kalnietis pasižymėjo dvitaškiu, o pranašumas išaugo iki dvidešimties taškų – 32:12. E.Ulanovas vėl buvo taiklus atakuodamas iš trijų taškų zonos, Marekas Blaževičius sumetė du baudų metimus ir įdėjo iš viršaus, nelengvą metimą iš po krepšio realizavo T.Cavanaugh, o J.Nebo surinko šešis taškus iš eilės – 47:29.

Po pertraukos dar vieną dvitaškį įmetė T.Cavanaugh, Joffrey Lauvergne ir N.Giffey surinko po penkis taškus, lengvą metimą iš po krepšio įmetė ir vieną baudos metimą realizavo J.Nebo, o E.Mudiay ir A.Milaknis pridėjo po du – 66:52.

Paskutiniame kėlinyje iš baudos aikštelės taikliai metė E.Ulanovas, J.Nebo vėl dėjo iš viršaus, keturis taškus iš eilės surinko N.Giffey, o M.Blaževičius įmetė baudos metimą – 75:60. K.Lukošiūnas pataikė du tritaškius, M.Kalnietis sėkmingai įsiveržė į baudos aikštelę, o paskutinius taškus iš po krepšio pelnė M.Blaževičius – 85:69.

„Žalgiris“: T.Cavanaugh 14, N.Giffey 13, J.Nebo 13, E.Ulanovas 9, K.Lukošiūnas 9, M.Kalnietis 7 (7 rez. perd.), M.Blaževičius 7, J.Lauvergne 5 (5 atk. kam.), E.Mudiay 4 (8 rez. perd.), A.Milaknis 4.

„Pieno Žvaigždės“: S.Jarumbauskas 15, Ž.Skučas 14, M.Townesas 9.

Standings provided by Sofascore
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA