Tragiška nelaimė Kaune: užgesinus gaisrą, rastas stipriai apdegęs vyro kūnas | Kas vyksta Kaune

Tragiška nelaimė Kaune: užgesinus gaisrą, rastas stipriai apdegęs vyro kūnas

Antradienio vakarą į vieną iš Kovo 11-osios gatvės daugiabučių kiemų sugužėjo visos specialiosios tarnybos, pranešta apie gaisrą 4 daugiabučio aukšte. Nelaimė pasiglemžė vyro gyvybę, kartu gyvenęs dar vienas vyras išgelbėtas.

„Kas čia Kovo 11-osios kieme vyksta? Dvi gaisrinės brigados, 4 ekipažai policijos ir išvažiavo greitoji link klinikų”, – antradienio vakarą pranešė skaitytojas.

Rugsėjo 28 dieną apie 21.05 val. Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas sulaukė pranešimo, kad iš buto Kovo 11-osios g. eina dūmai, pilna dūmų laiptinėje. Namas 5 aukštų, mūrinis. Apie gaisrą pranešė kito buto gyventoja, į kurios namus veržėsi dūmai.

Į įvykio vietą atvykus ugniagesiams paaiškėjo, kad gaisras kilo trijų kambarių bute, 4 aukšte. Netrukus pradėtas gesinimas ir žmonių paieška. 18 kv. m kambaryje apdegė spinta, sekcija, lova, lango rėmas, termiškai paveikta ir aprūko kambario sienos ir lubos, aprūko kiti du gyvenamieji kambariai ir ten esantys daiktai bei virtuvės patalpa su prieškambariu ir ten esančiais daiktais.

Taip pat aprūko bendro naudojimo laiptinė bei šalia esančių ir viršuje esančių butų durys. Vandeniu sulieti žemiau esantys butai.

Ugniagesių duomenimis, bute gyveno neįgalus asmuo be kojų. Taip pat jo senas tėvas. Dūmų detektoriaus bute nebuvo.

21.19 val. išdegusiame kambaryje rastas stipriai apdegęs be gyvybės ženklų vyras (g. 1962 m.). Degančiame bute buvo dar vienas vyras, kuris išėjo pats, jį apžiūrėjo medikai. Žmonės iš namo evakuoti nebuvo.

Policijos departamento duomenimis, dėl nelaimės pradėtas ikiteisminis tyrimas asmens mirties priežasčiai nustatyti.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA