Vardan grožio pasiryžo įvykdyti nusikaltimą | Kas vyksta Kaune

Vardan grožio pasiryžo įvykdyti nusikaltimą papildyta

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai atlieka tyrimą dėl vagystės, kuomet liepos 5 d. apie 10.20 val. Kaune, Karaliaus Mindaugo pr. esančioje grožio prekių parduotuvėje buvo pavogta įvairių prekių, kurių bendra vertė siekia apie 255 eurus. Vaizdo kameros užfiksavo moteris, galinčias turėti tyrimui reikšmingos informacijos. Vėliau pranešta, kad moterys nustatytos.

Gyventojų, atpažįstančių šias moteris, žinančių jų buvimo vietą ar galinčių suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, buvo prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK Nemuno policijos komisariatą telefonu 8 601 83 058 arba rašyti el. p. egidijus.merkelis@policija.lt.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nemuno policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 4 d. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės 4-ojo skyriaus prokurorai.

Papildyta rugsėjo 14 dieną

Kaip naujienų portalą informavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė, tyrimui reikšmingos informacijos turėję moterys nustatytos.

Kauno pareigūnai dėkoja už bendradarbiavimą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA