Tragedija prie Žiežmarių: atkasus žmogų iš po žemių, atgaivinti nepavyko | Kas vyksta Kaune

Tragedija prie Žiežmarių: atkasus žmogų iš po žemių, atgaivinti nepavyko papildyta

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Pirmadienį popiet Kauno apskrities ugniagesiai skubėjo į neįprastą operaciją. Sulaukta pranešimo, kad darbo metu žemės užgriuvo darbininką, vyras neišgyveno.

Kaip informavo Valstybinės priešgaisrinės priežiūros skyriaus vyriausioji specialistė, atstovė spaudai Džiuginta Vaitkevičienė, 13.35 val. Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba gavo ekskavatorininko pranešimą, kad Medinių Strėvininkų kaime, Žiežmarių apylinkės seniūnijoje, žemės užgriuvo darbininką.

Ugniagesiams atvykus į įvykio vietą, atkastas žmogus ilgą laiką buvo gaivinamas, tačiau nesėkmingai. Medikai konstatavo vyro mirtį.

Papildyta 16.00 val.

Dž. Vaitkevičienės teigimu, nelaimė įvyko laukuose ekskavatoriui vykdant melioracijos kasimo darbus. Žmogų užgriuvo molingas gruntas, tačiau jo nebuvo matyti. Buvo žinoma apytikslė vieta, kokiame gylyje – neaišku.

Apie 5 m² plote atkasant žemes kastuvais 2 m gylyje pasirodė žmogaus kūnas. Atkasus iki pusės, nesąmoningos būklės nukentėjusiajam buvo atliekamas dirbtinis kvėpavimas ir širdies masažas.

Atkasus ir iškėlus žmogų, greitosios pagalbos automobilyje buvo toliau atliekamas dirbtinis kvėpavimas ir širdies masažas. 14.17 val. medikai konstatavo vyro, gimusio 1977 metais, mirtį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA