Taikos prospekte užfiksuotas ginkluotas dviejų vyrų sulaikymas | Kas vyksta Kaune

Taikos prospekte užfiksuotas ginkluotas dviejų vyrų sulaikymas

Antradienį po vidurdienio portalą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė išskirtinė medžiaga iš Taikos prospekto. Vaizdo įraše matyti, kaip pistoletą išsitraukęs pareigūnas iš automobilio laipina žmogų ir jį sulaiko – įtariama, kad transporto priemonė gali būti vogta.

Specialiųjų tarybų veiksmą Taikos prospekte „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas iš arti užfiksavo antradienį, 12.45 val. Liudininko teigimu, policija atsivijo juodą „Mercedes-Benz“, išsitraukė ginklus ir kaipmat sulaikė du vyrus.

Kaip matyti redakcijai siųstame vaizdo įraše, vienas asmuo priremtas prie Jungtinėje Karalystėje registruoto automobilio bagažinės, tuo metu kitas pareigūnui į jį nukreipus pistoletą laipinamas iš keleivio vietos ir taip pat surakinamas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, rugpjūčio 17 d., apie 12.30 val., Taikos prospekto ir Studentų gatvės sankryžoje pastebėtas Tauragės PK ieškomas automobilis.

„Tauragės PK prašymu mūsų pareigūnai sustabdė galimai vogtą automobilį ir sulaikė du juo važiavusius asmenis. Ikiteisminį tyrimą atliks Tauragės PK policijos pareigūnai“, – nurodoma portalui siųstame policijos komentare.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA