Žemuosiuose Šančiuose atsiradę kelio ženklai prieštarauja taisyklėms | Kas vyksta Kaune

Žemuosiuose Šančiuose atsiradę kelio ženklai prieštarauja taisyklėms

Kaunietį suglumino pakeistas gatvės ženklinimas Žemuosiuose Šančiuose, visą gyvenimą vyras matė, jog Danų gatvėje, sukant iš Juozapavičiaus prospekto buvo ženklai, jog gatvė yra vienpusio eismo, tačiau dabar čia tvarka pasikeitė ir yra klaidinanti tiek vairuotojus tiek ten gyvenančius miestiečius.

„Juozapavičiaus pr. ir posūkis į Danų g. Šančiuose. Visą gyvenimą buvo vienpusis dabar gavosi kažkas“, – rašė filmuotą medžiagą atsiuntęs kaunietis.

Nors nurodomasis kelio ženklas „vienpusis eismas“ ties įvažiavimu į Danų g. vis dar stovi, tačiau atsirado dar vienas ženklas „duoti kelią“, nurodantis, jog išvažiuojantys iš Danų gatvės yra šalutiniame kelyje, nors pagal taisykles, jie šia kryptimi iš viso neturėtų važiuoti.

Anot kauniečio, šia gatve ir 43 maršruto autobusas važiuoja ir jis nesuprantantis, kodėl čia atsirado toks kelio ženklinimas, nors ilgą laiką buvo nusistovėjusi tvarka dėl vienpusio eismo.

Pagal Administracinių nusižengimų kodekso 417 str. Kelio ženklų ar ženklinimo nesilaikymas užtraukia baudą vairuotojams nuo trisdešimt iki devyniasdešimt eurų.

Dėl susiklosčiusios painios situacijos užklausa išsiųstą Kauno savivaldybės atstovams, kai gausime atsakymą publikaciją papildysime.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA