Senamiestyje pasklido dujų kvapas: stabdomas eismas Nemuno gatve | Kas vyksta Kaune

Senamiestyje pasklido dujų kvapas: stabdomas eismas Nemuno gatve

Dujų nuotėkis senamiestyje

Trečiadienio vidurdienį pranešama apie specialiųjų tarnybų sujudimą Kauno senamiestyje. Nemuno gatvėje remonto darbus vykdęs ekskavatorius kliudė dujų trasą.

„Kažkas nutikę prie požeminės perėjos, praėjimo nėra”, – praneša kauniečiai. Jų teigimu, stabdomas transporto priemonių eismas Nemuno gatve, darosi spūstis, o viešojo transporto keleiviai paleidžiami tiesiog vidury gatvės.

„Darbininkai minėjo apie avariją ir dujų nuotėkį, daug policijos ir greitoji”, – teigia skaitytojai. Kauniečių teigimu, įvykio vietoje jaučiamas labai stiprus dujų kvapas, čia darbuojasi visos specialios tarnybos.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Kauno valdybos ugniagesys, Nemuno gatvėje pažeista dujų trasa.

„Buvo vykdomi remonto darbai, ekskavatorius kasė ir pažeidė dujų trasą” , – teigė ugniagesys.

Anot jo, eismas Nemuno gatve uždarytas ir transporto priemonėms, ir pėstiesiems. „Viena dujų tarnyba atvyko, bet laukiama pastiprinimo”, – pridūrė budintis ugniagesys.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA