Vilniaus gatvės rekonstrukcija išgąsdino ne visus – „Lounge SUSHI SUSHI“ kviečia atrasti ypatingą meniu bei renginių programą | Kas vyksta Kaune

Vilniaus gatvės rekonstrukcija išgąsdino ne visus – „Lounge SUSHI SUSHI“ kviečia atrasti ypatingą meniu bei renginių programą

„Lounge SUSHI SUSHI“ / Organizatorių nuotr.

Kauno senamiesčio atnaujinimo darbai tapo iššūkiu daugeliui jame įsikūrusių verslų. Visgi, kol dauguma Vilniaus gatvės barų, kavinių bei restoranų laikinai užvėrė savo duris, kelios jų pasiduoti neketina. Vos liepos pradžioje kauniečiams bei miesto svečiams atsivėręs, Vilniuje populiarus azijietiškos virtuvės restoranas „Lounge SUSHI SUSHI“ (Vilniaus g. 13, Kaunas) persitvarkė taip, jog ir toliau klientus galėtų stebinti ypatingu meniu, organizuoti skirtingų patirčių kupinus vakarus bei asmenines šventes.

Šešerius metus keturiose skirtingose Vilniaus vietose veikiantys „SUSHI SUSHI“ restoranai išpopuliarėjo dėl išskirtinės meniu koncepcijos. Šiuose restoranuose apsilankę suši patiekalų mėgėjai gali rinktis iš dešimčių skirtingų šviežiai pagamintų suši rūšių, taip savo dienos pietų ar vakarienės rinkinį sukomplektuodami individualiai, pagal savo pomėgius.

Atvers restorano užkulisius

Tiesa, liepos pradžioje Kaune atidarytas restoranas – ypatingas. Tai iki šiol vienintelis „Lounge SUSHI SUSHI“ restoranas, siūlantis ne tik išskirtinės kokybės bei vizualinės išvaizdos suši, wok makaronus bei kitus azijietiškos virtuvės patiekalus, bet ir ypatingus kokteilius, kaljano, gyvos muzikos ir kitus pramogų kupinus vakarus, vėlyvuosius pusryčius.

„Restoraną atvėrėme vos prieš dvi savaites, tad esame kupini energijos ir motyvacijos išlaikyti lankytojų susidomėjimą net ir Vilniaus gatvės rekonstrukcijos kontekste. Klientams ir toliau siūlysime ypatingus dienos pietų patiekalus, išskirtinės išvaizdos bei skonio suši, prabangius kokteilius bei įtraukiančią renginių programą. Siekiame, jog kas kartą mūsų restorane apsilankę lankytojai būtų maloniai nustebinti, tad žadame naujų skonių, pramogų, gastronominės edukacijos bei turiningų vakaro veiklų“, – sako „Lounge SUSHI SUSHI“ vadovas.

„Lounge SUSHI SUSHI“ meniu / Organizatorių nuotr.

Ieškodami sprendimo, kaip nestabdyti veiklos ir toliau priimti klientus, „Lounge SUSHI SUSHI“ komanda nusprendė atverti restorano užkulisius ir supažindinti lankytojus su gamybos procesu. Kol vyks pagrindinės senamiesčio gatvės rekonstrukcija, lankytojai į „Lounge SUSHI SUSHI“ galės patekti iš M. Daukšos g. įsikūrusio vidinio restorano kiemelio. Įeidami per specialiai pertvarkytas patalpas, lankytojai bus supažindinami su patiekalus jiems gaminančiais šefais bei edukuojami apie tai, kokias gastronomines užduotis atlieka kiekvienas jų.

Siekia nustebinti

Restorano „Lounge SUSHI SUSHI“ meniu sudarytas iš kelių populiarių azijietiškų patiekalų pozicijų. Restorane klientų laukia ne tik suši ir wok, bet ir žuvies, daržovių bei ryžių dubenėliai (angl. bowls), midijos, sriubos bei desertai. Kasdien lankytojams pristatomi ir vis nauji dienos pietų pasiūlymai, kurie visuomet sudaryti iš keturių skirtingų patiekalų – sriubos, karštojo patiekalo arba salotų, suši rinkinio bei wok makaronų. Visus juos galima užsakyti ir valgyti vietoje, išsinešti arba užsakyti su pristatymu nurodytu adresu.

Šeštadieniais ir sekmadieniais, nuo 11 iki 15 val. lankytojų lauks ir vėlyvųjų pusryčių meniu.

„Klientai pastebi, jog mūsų gaminami suši išsiskiria savo pateikimu. Stengiamės, kad kiekvienas gabalėlis būtų ne tik šviežias ir itin gardus, bet stebintų savo išvaizda, vizualiniais sprendimais. Tad džiaugiamės, kai prieš pradėdami ragauti klientai patiekalus pirma nufotografuoja. Tai iliustruoja, jog mums pavyko pasiekti norimą WOW! efektą“, – atskleidžia restorano vadovas.

„Lounge SUSHI SUSHI“ meniu / Organizatorių nuotr.

Dar viena naujiena, kurią „SUSHI SUSHI“ komanda pristatė Kaune – galimybė išskirtiniais suši patiekalais bei kokteiliais mėgautis ir švenčių metu. Norintys, asmenines šventes gali organizuoti „Lounge SUSHI SUHI“ erdvėje, arba pasikviesti šefus ir barmenus į savo šventės vietą. Atvykę į vestuvių, gimtadienio ar kitos progos vietą, „Lounge SUSHI SUSHI“ siūlo suši ir kokteilius pagaminti pagal kiekvieno svečio užsakymą, prie jo akių.

„Gamindami švenčių metu kartu atliekame ir edukaciją, pasakodami apie suši bei kokteilių istoriją, gamybos tradicijas. Tokiu būdu gardus maistas bei gėrimai tampa ir papildoma vakaro pramoga“, – sako „Lounge SUSHI SUSHI“ vadovas.

„Lounge SUSHI SUSHI“ vidinis kiemelis / Organizatorių nuotr.

Restoraną „Lounge SUSHI SUSHI“ kauniečiai bei miesto svečiai gali rasti adresu Vilniaus g. 13, Kaunas. Senamiesčio rekonstrukcijos metu į restoraną patekti galima iš vidinio kiemelio, esančio M. Daukšos g. Apsilankiusiųjų laukia ne tik išskirtinai įrengta restorano vidaus salė, bet ir jauki terasa vidiniame kiemelyje.

„Lounge SUSHI SUSHI“ Kaune dirba kasdien, nuo 11 iki 23 val. Norintys užsisakyti patiekalus išsinešimui arba su pristatymu į namus, tai padaryti gali susisiekę telefonu +37060527122 arba per „Wolt“ bei „Bolt“ maisto pristatymo programėles.

Sekti dienos pietų pasiūlymus, restorano naujienas bei planuojamus renginius galima „Lounge SUSHI SUSHI“ profiliuose „Facebook“ arba „Instagram“ soc. tinkluose.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA