Kauniečiai nerimauja, kad nespės pamatyti svarbiausių sezono rungtynių – dingo elektra | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai nerimauja, kad nespės pamatyti svarbiausių sezono rungtynių – dingo elektra

Asociatyvi / „Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Kauniečiai nerimauja, kad finalines LKL rungtynes, kuriose susikaus Kauno „Žalgiris“ ir Vilniaus „Rytas“, teks praleisti, nes namuose nėra elektros. ESO fiksuoja gedimą.

„Kodėl S. Čiurlionienės-Kymantaitės gatvėje dar neatnaujintas elektros tiekimas? Tuoj gi prasidės krepšinio rungtynės. Ką jie čia daro? Pagarbiai, laukiantis paskutinių rungtynių“, – rašė nerimaujantis kaunietis.

Energijos skirstymo operatoriaus (ESO) interaktyviame žemėlapyje matyti, jog tame pačiame rajone, kaip ir nurodytas skaitytojo, yra fiksuotas vienas elektros gedimas. Nurodoma, kad elektros tiekimas atjungtas 18.11 val.

Kaip nurodoma ESO planinių elektros darbų, Aleksote, S. Čiurlionienės-Kymantaitės gatvėje buvo numatyti planiniai darbai, kurie turėjo būti atlikti šiandien nuo 8.30 ryto iki 17.30 vakaro.

Susisiekus su ESO atstovais, budinti operatorė nurodė, kad galimai užsitęsė vykdomi planiniai darbai, dėl šios priežasties, šioje miesto dalyje dar vis neatnaujintas elektros tiekimas. Kada bus atnaujintas elektros tiekimas budinti pasakyti negalėjo.

Šio vakaro rungtynes gyvai galite sekti „Kas vyksta Kaune“ portale.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA