Už Kauno hidroelektrinės – „Citroen“ skrydis ant stogo: turėjo priežastį bėgti? | Kas vyksta Kaune

Už Kauno hidroelektrinės – „Citroen“ skrydis ant stogo: turėjo priežastį bėgti?

Skaitytojo nuotr.

Šeštadienio pavakarę „Kas vyksta Kaune“ pasiekė vaizdai iš pakelės Marijampolės plente. Griovyje atsidūrė „Citroen“ automobilis, nors kada tiksliai įvyko nelaimė, neaišku. Salone likę daiktai byloja, kad vairuotojas galėjo turėti rimtą priežastį nešti kudašių.

Eismo įvykio vietą užfiksavęs portalo skaitytojas nurodė, kad „Citroen Xara“ automobilis nuo kelio nulėkė už Kauno hidroelektrinės, nors tikslesnė vieta nežinoma.

Transporto priemonė vertėsi ant stogo, pažėrė detales ir įsikasė į minkštą žemę pakelės krūmynuose. Panašu, kad salone buvo nemažai mantos, pro langą matomi objektai primena alkoholio butelius.

Automobilyje būta nemažai turto, tarp jo – ir įtartini buteliai / Skaitytojo nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad pranešimas apie apsivertusį automobilį gautas 17.25 val., pokalbio metu pareigūnai dar nebuvo nuvykę į avarijos vietą.

Policijos duomenimis, automobilis aptiktas Marijampolės plente, važiuojant link sodų. Žmonių sudaužytoje mašinoje nematyti, radę transporto priemonę, pareigūnai aiškinsis aplinybes.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA