Skelbiami Mieliausio Kauno augintinio konkurso nugalėtojai | Kas vyksta Kaune

Skelbiami Mieliausio Kauno augintinio konkurso nugalėtojai

„Kas vyksta Kaune“ montažas

„Mieliausio Kauno augintinio rinkimai“ baigėsi ir paaiškėjo, kuris augintinis nusipelnė nugalėtojo titulo. Iš 320 augintinių kauniečiai išrinko 20 numylėtinių, o už patį mieliausią balsuoti buvo galima iki gegužės 30 dienos. Visose kategorijose išrinkti augintiniai pasidalins skanų prizą iš konkurso organizatorių.

Visą gegužės mėnesį vyko intensyvūs balsavimai už mieliausius augintinius. Aktyviai balsuota visų etapų metu, o paskutinioji gegužės savaitė įkaito, nes finanlininkai dalinsis daugiau nei 200 kg „Quattro“ kačių ir šunų maisto.

Mieliausias šuo Brunas

Vykstant finaliniam mieliausio augintinio konkurso balsavimui, daugiausia dėmesio sulaukė šunų kategorija. Iš viso už mieliausius Kauno šunelius buvo atiduota 18 tūkst. 217 balsų.

Pirmąją „šunų“ kategorijos mieliausio augintinio vietą iškovojo 5036 kauniečių balsus surinkęs iš džiaugsmo dalintojas šunelis Brunas. Jam atiteks net 60 kg kokybiško „Quattro“ šunų maisto.

Džiaugsmo dalintojas Brunas / Mieliausio augintinio konkurso nugalėtojas

Antrąją vietą šioje kategorijoje pelnė baltas šuniukas Bušis, kuris surinko net 4787 balsus ir bus apdovanotas 30 kg „Quattro“ šunų maisto.

Antrą vietą užėmė šunelis Bušis / Skaitytojų nuotr.

Trečiasis-penktosios vietos nugalėtojai gaus po 10 kg organizatorių skiriamo „Quattro“ šunų maisto. Šios kategorijos trečios vietos laimėtoja surinko 2657 balsus ir tai yra kilmingai atrodanti šunytė Maja.

Trečioje vietoje – Maja / Skaitytojų nuotr.

Ketvirtoje vietoje su 1706 balsais puikuojasi Bartas. O šunytė Lilu suriko 1584 balsus ir iškovojo garbingą penktąją vietą.

Mieliausia katė Ami

Renkant mieliausią augintinį, „kačių“ kategorijoje atiduota 11 tūkst. 30 balsų, o daugiausiai balsų surinko katytė Ami, surinkusi net 3348 balsus – jai atiteks 30 kg „Quattro“ kačių maisto.

Katytė Ami / Mieliausio augintinio konkurso nugalėtoja

Antroje vietoje su 3178 balsais triumfavo Katinas-delmantinas Marselis, kuris iškovojo 20 kg „Quattro“ kačių maisto, kurio užteks ilgam.

Antros vietos laimėtojas Marselis / Skaitytojų nuotr.

Trečiosios-penktosios „kačių“ kategorijos nugalėtojai pasidalins po 10 kg geros kokybės „Quattro“ kačių maisto. Šioje kategorijoje trečiąją vietą laimėjo Mandagioji Šnipė, kuri surinko 2085 balsus.

Trečią vietą užėmė Šnipė / Skaitytojų nuotr.

Ketvirtoje vietoje puikuojasi pasivaikščiojimus lauke mėgstantis katinėlis Bučkis, kuris surinko 2019 balsus. Penktoji vieta atiteko 388 balsus surinkusiam nakties dainininkui Valierkai.

Skelbiamas „Kitų gyvūnų“ kategorijos laimėtojas

Apdovanoti skubame ir „Kitų gyvūnų“ kategorijoje daugiausiai balsų surinkusį gyvūnėli, tai 287 kauniečių balsus surinkęs iš džiaugsmo kriuksėti mėgstantis triušis Kiauliukas, kuriam bus įteiktas specialus „Kas vyksta Kaune“ prizas.

Kiauliukas / Mieliausio augintinio konkurso nugalėtojas

Apdovanoti bus visi

Organizatoriai, matydami didelį kauniečių įsitraukimą, nusprendė, jog palikti be prizo mielų gyvūnėlių negalima, todėl, visi likusieji šunų ir kačių kategorijų finalistai taip pat gaus organizatorių įsteigtus „Quattro“ maisto prizus.

Šunų kategorijoje likę dalyviai taškus rinko taip pat aktyviai ir šeštoje vietoje su 1503 taškais liko šunytė Lota, septintoje – Mažoji komandų meistrė Lota, surinkusi 471 balsą. Aštuntoje vietoje Kompaniją mėgstantis Pompas sulaukė 263 balsų, o devintoje Džosas su 121 balsu. Dešimtoje vietoje liko linksmasis Litas surinkęs 89 balsus.

„Kačių“ kategorijoje šeštoje vietoje su 113 balsų yra Yuki, o su 80 balsų septintoje vietoje yra katytė Mija. 60 balsų surinkusiai Zarai atiteko aštuntoji vieta. Devintoji vieta skirta kaip diena ir naktis skirtingiems Ryžiui ir Tviksei, kurie surinko 36 balsus, o dešimtoje vietoje liko uoliam valgytojui ir miegotojui Grikiui, kuris surinko 23 balsus.

Visiems šiems dalyviams atiteks po 1,5-3 kg „Quattro“ šunų ir kačių maisto!

Skanus prizas

„Quattro“ – super premium maistas šunims ir katėms. Kiekviena „Quattro“ maisto granulė padengta natūralia šaltyje džiovinta mėsa, kuri ne tik suteikia gerą skonį ir kvapą, bet ir pažadina augintinio laukinius instinktus.

Šio maisto sudėtyje nėra kviečių, todėl jis nesukelia dėl kviečių glitimo atsirandančios alergijos. „Quattro“ super premium maistas yra su natūraliais prebiotikais, kurie padeda palaikyti sveiką augintinio žarnyno florą, teikdami maistą naudingoms bakterijoms.

Konkurso organizatoriai

Mieliausio Kauno augintinio rinkimų konkurso organizatorius – „Kauno Grūdų Veterinarijos farmacija“ ir Quattro maistas šunims ir katėms, priklausantys įmonių grupei „Kauno grūdai“, kurios veiklos istorija siekia jau beveik 130 metų.

Sveikiname laimėtojus, o dėl prizų įteikimo organizatoriai su nugalėtojais susisieks asmenine žinute iki birželio 1 dienos vakaro.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA