Šalies vadovai pasveikino mamas: jūs esate tas gyvybės siūlas, kuris suneria skirtingas kartas | Kas vyksta Kaune

Šalies vadovai pasveikino mamas: jūs esate tas gyvybės siūlas, kuris suneria skirtingas kartas

Prezidentas, Seimo pirmininkė ir premjerė sekmadienį pasveikino mamas su Motinos diena.

„Mama – tai tas žmogus, be kurio mes neįsivaizduojame savo gyvenimo.Tai – žmogus, palytėjęs mus ir išleidęs pažinti pasaulio. Tik mama gali taip kilniai atleisti mūsų klaidas ir paslydimus, nes ji visa širdimi trokšta mums geriausio.

Brangios mamos, Jūs esate tas gyvybės siūlas, kuris suneria skirtingas kartas ir dovanoja mums viltį. Esate palaimintos. Didžiuokitės savo vaikų pasiekimais, nes Jūs to nusipelnėte!“ – teigiama prezidento Gitano Nausėdos ir pirmosios ponios Dianos Nausėdienės sveikinime.

Premjerė Ingrida Šimonytė ragino saugoti mamas šiuo pandemijos laikotarpiu.

„Kiekvieno iš mūsų gyvenimo kelionė prasideda nuo Motinos, tad sunku pervertinti šios dienos svarbą. Tai proga dar stipriau jas apkabinti, padėkoti už suteiktą gyvybę ir atsidavimą. Ne mažiau svarbu širdyje apglėbti ir jau iškeliavusias, savo žemiškąją kelionę baigusias Mamas. Kviečiu branginti ir tausoti savo Mamas, su kuriomis dar galite dalytis išgyvenimais, būti kartu.

Atsakydami tuo pačiu į jų besąlygišką meilę ir rūpestį, saugokime jas šiuo pandemijos laikotarpiu. Nuoširdžiai tikiuosi, kad jau greitai nebeliks nepaskiepytų ir neapsaugotų Mamų. Norėčiau palinkėti sveikatos ir gerovės visoms Mamoms ir jų vaikams“, – sakoma premjerės sveikinime.

Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen pabrėžė, kad motinos augindamos vaikus, augina Lietuvos ateitį.

„Esate vertos ne vien gražių sveikinimų, bet ir kasdienės pagarbos, palaikymo ir paramos. Būkite sveikos, mylimos ir laimingos!“ – teigė ji.

„Praėjusiais metais prasidėjusi pasaulinė pandemija neleido Jūsų apkabinti gyvai. Dabar galime judėti laisviau, tačiau visus kviesčiau neskubėti. Padovanokime Mamoms ir sau po skiepą. Palaukime šiandien, kad saugiai susitiktume rytoj“, – sakė V. Čmilytė-Nielsen.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA