Dainavos mikrorajone ugniagesių sujudimas: uždūminto buto šeimininkas užsibarikadavęs | Kas vyksta Kaune

Dainavos mikrorajone ugniagesių sujudimas: uždūminto buto šeimininkas užsibarikadavęs

Šeštadienio pavakarę skaitytojai fiksuoja gausias ugniagesių pajėgas Vinco Krėvės prospekte. Viename iš daugiabučio butų, spėjama, prisvilo maistas, tačiau šeimininkas ugniagesių į vidų neįsileidžia.

„Už buvusio Kauno „Saulėtekio”, dabar „Iki”, kažkas nutiko, bet ne parduotuvėje”, – šeštadienio pavakarę pranešė skaitytojas. Jo teigimu, į vieną iš V. Krėvės prospekto daugiabučio kiemų sugužėjo net 4 ugniagesių brigados, tačiau kitų specialiųjų tarnybų kol kas nematyti.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento budintis ugniagesys, į V. Krėvės prospektą ugniagesių brigados skubėjo sulaukus pranešimo apie uždūmintas patalpas.

„Pagal kvapą, tai prisvilęs maistas, tačiau buto šeimininkas užsibarikadavęs, ugniagesiai negali patekti į vidų”, – teigė budintysis.

Jo teigimu, kol kas gaisras neplinta, tačiau ugniagesiai vis dar budi įvykio vietoje.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA