Vienišiems Kauno rajono senjorams – velykinės dovanos | Kas vyksta Kaune

Vienišiems Kauno rajono senjorams – velykinės dovanos

Kauno rajono savivaldybės nuotr.

Vienišiems senjorams savivaldybė Velykų proga tradiciškai dovanos maisto krepšelių. Šią savaitę šventiniai maisto paketai išdalyti visų seniūnijų seniūnams. Jie su socialinio darbo organizatoriais iki Velykų dovanas išvežios ir saugiai išdalys vienišiems seniūnijų gyventojams.

Kauno rajono savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriaus vedėja Margarita Venslovienė pranešime žiniasklaidai teigė, kad velykinius maisto krepšelius pagal seniūnijų pateiktus sąrašus šiemet gaus beveik 300 Kauno rajono gyventojų, kurie yra vyresni nei 70 metų, gyvena vieni ir neturi vaikų. Velykų maisto krepšeliams pirkti skirta daugiau kaip 4 tūkst. Eur.

Senoliai gaus greitai negendančių produktų, tokių kaip aliejus, įvairūs konservai, arbata. Pasirūpinta, kad šventiniam stalui senjorai turėtų ir gardesnį kąsnį: sausainių, šokolado, zefyrų. Su maisto paketu gyventojai gaus ir velykinį mero Valerijaus Makūno sveikinimą.

Anot M. Venslovienės, pagal poreikį daugiausia maisto krepšelių bus išdalyta Garliavos ir Garliavos apylinkių, Ringaudų, Zapyškio, Ežerėlio seniūnijose.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA