Aiškinantis eismo įvykio aplinkybes Karmėlavoje sumuštas vairuotojas: pradėtas tyrimas dėl plėšimo | Kas vyksta Kaune

Aiškinantis eismo įvykio aplinkybes Karmėlavoje sumuštas vairuotojas: pradėtas tyrimas dėl plėšimo

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Pirmadienio vakaras apkarto į eismo įvykį Kauno rajone patekusiems jaunuoliams. Karmėlavoje vyrai santykius aiškinosi kumščiais, o pareigūnai įtaria ir pasikėsinimą padaryti nusikalstamą veiką.

Policijos departamento duomenimis, sausio 4 d. apie 18.40 val. Kauno rajone, Karmėlavos miestelyje į prie šviesoforo sustojusį automobilį „Tesla 3″, vairuojamą 1994 metais gimusio vyro, atbuline eiga įvažiavo automobilis „BMW 530D”, iš kurio išlipo du jaunuoliai, prie kurių priėjo dar du nenustatyti asmenys, kurie atvažiavo automobiliu „Mercedes Benz” ir sustojo už „Tesla 3″ automobilio.

Aiškinantis įvykio aplinkybes, pasiūlyta važiuoti į šalia esančią automobilių stovėjimo aikštelę, kur bus užpildyta eismo įvykio deklaracija. Nuvykus į aikštelę asmenys sumušė „Tesla 3″ vairuotoją, bandė įsisodinti į automobilį „BMW 530D”.

1999 ir 1995 metais gimę įtariamieji uždaryti į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 22 str. 1 d.(pasikėsinimas padaryti nusikalstamą veiką) ir 180 str. 3 d. – plėšimas.

Remiantis Baudžiamuoju kodeksu, tas, kas apiplėšė panaudojęs šaunamąjį ginklą ar sprogmenį arba apiplėšęs pagrobė didelės vertės turtą baudžiamas laisvės atėmimu nuo dvejų iki dešimties metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA