Kaip per Naujuosius dirbs parduotuvės? | Kas vyksta Kaune

Kaip per Naujuosius dirbs parduotuvės?

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Artėjant 2021-iesiems, parduotuvės ir prekybos centrai praneša apie darbo laiko pokyčius šventiniu laikotarpiu. Teigiama, kad gruodžio 31-ąją parduotuvės dirbs trumpiau, o pirmąją Naujųjų metų dieną nedirbs išvis arba darbą pradės vėliau.

Kai kurie sausio 1-ąją nedirbs

Prekybos tinklas „Maxima“ praneša, kad Naujųjų metų išvakarėse, gruodžio 31 dieną, prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvės dirbs iki 21 val., o 2021 m. sausio 1-ąją duris atvers ir pirkėjų lauks nuo 12 val. ir dirbs iki įprasto uždarymo laiko.

„Rimi“ Naujųjų išvakarėse skelbia taip pat dirbsianti, o klientų lauksianti iki 21 val. Sausio 1-ąją parduotuvės duris atvers nuo 10 val. „Iki“ parduotuvės gruodžio 31 d. dirbs dar trumpiau, iki 20 val., o pirmąją 2021-ųjų dieną atsidarys 10 val. ir dirbs iki 22 val.

Prekybos tinklas „Lidl“ praneša, kad Naujųjų metų išvakarėse parduotuvės dirbs iki 20.30 val., o sausio 1-ąją išvis nedirbs.

Pirmąją Naujųjų metų dieną neatsidarys ir „Norfa“ parduotuvės, Naujųjų išvakarėse dirbs iki 20 valandos.

Keisis ir „Megos“ darbo laikas

Prekybos centre „Mega“ esančios prekybos ir paslaugų vietos Naujųjų metų išvakarėse, gruodžio 31-ąją, darbą baigs anksčiau nei įprastai – dirbs nuo 10 iki 18 val. „Rimi“ klientus aptarnaus nuo 8 iki 21 val., o „Senukų“ prekių atsiėmimo punktas dirbs nuo 8 iki 18 val.

Sausio 1-ąją „Megoje“ dirbs tik „Rimi“ ir konditerijos gaminiais prekiaujanti „Alkava“. „Rimi“ darbo laikas – nuo 10 iki 20 val., „Alkavos“ – nuo 12 iki 18 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA