Kraupus reginys prie Kauno autobusų stoties: perėja nusidažė krauju | Kas vyksta Kaune

Kraupus reginys prie Kauno autobusų stoties: perėja nusidažė krauju

Antradienio popietę į autobusų stotį keliaujančius miestiečius pasitinka šiurpus vaizdas. „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė vaizdo įrašas, kuriame užfiksuoti kraujo pėdsakai, besitęsiantys per visą Vytauto prospekto požeminę perėją.

Kraujo balas užfiksavę kauniečiai spėliojo apie viduryje dienos įvykusį konfliktą, mat greta autobusų stoties lūkuriavo ir policijos pareigūnai, ir greitoji medicinos pagalba.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėjos Odetos Vaitkevičienės teigimu, kruvinas konfliktas Vytauto prospekte registruotas nebuvo. Apie 14.14 val. Kauno pareigūnai sulaukė pranešimo, kad prie autobusų stoties esančioje viešojo transporto stotelėje moteriai kraujuoja koja. Atvykę medikai moterį pristatė į gydymo įstaigą.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ nurodė Greitosios medicinos pagalbos Pamainos vyresnioji gydytoja, moteriai pratrūko kojos vena. Tiesa, dėl kokių priežasčių galėjo trūkti kraujagyslės mazgas, kol kas nėra aišku. „Moteris arba užsigavo koją, arba vena galėjo trūkti nuo krūvio, tiesiog stovint“, – teigė medikė ir pridūrė, kad moters laukia chirurginis gydymas.

„Priklausomai nuo trūkusios kraujagyslės – vena bus siuvama arba uždeginama. Tačiau pagal kraujavimo gausumą sprendžiama, kad trūkusią veną teks siūti“, – teigė medikė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA