Reabilitacija Prienuose: žalgiriečiai nepaliko vilčių vietos ekipai | Kas vyksta Kaune

Reabilitacija Prienuose: žalgiriečiai nepaliko vilčių vietos ekipai

Žalgiris.lt nuotr.

Po dviejų nukeltų „Betsafe–LKL“ rungtynių Kauno „Žalgirio“ krepšininkai sugrįžo į čempionato kovas ir išvykoje įsirašė šeštąją pergalę. Martino Schillerio auklėtiniai Prienuose rezultatu 96:72 (28:9, 18:22, 30:25, 20:16) įveikė „Cbet“ komandą.

Prienuose žalgiriečiai vertėsi be saviizoliacijoje vis dar esančio Roko Jokubaičio, traumą besigydančio Patricio Garino ir Joffrey Lauvergne, kuriam treneriai nusprendė suteikti poilsio.

Rungtynes dviem lengvais taškais iš po krepšio pradėjo Augustine‘as Rubitas, du baudų metimus sumetė Marius Grigonis, dvitaškį pridėjo Nigelas Hayesas, o Steve‘as Vasturia smeigė tritaškį – 9:3. Dar keturis taškus pridėjo N.Hayesas, savo taškų sąskaitą sudėtingu dvitaškiu atsidarė Thomasas Walkupas, o Lukas Lekavičius surinko septynis taškus iš eilės – 22:9. Keturis taškus paeiliui pelnė Martinas Gebenas, o kėlinuką taikliu dvitaškiu užbaigė L.Lekavičius – 28:9.

Antrojo kėlinio pradžioje pirmąjį savo dvitaškį realizavo Marekas Blaževičius, greitoje atakoje pasižymėjo S.Vasturia, iš viršaus įdėjo M.Gebenas, o tolimą metimą įmetė M.Grigonis – 37:21. Du taškus pelnė L.Lekavičius, iš toli pataikė Karolis Lukošiūnas, o kėlinį užbaigė taiklūs M.Grigonio ir Pauliaus Jankūno metimai – 46:31.

Po pertraukos žalgiriečiai varžovus nubaudė trimis tritaškiais iš eilės, kuriuos įmetė T.Walkupas, S.Vasturia ir M.Grigonis – 55:31. T.Walkupas ir S.Vasturia pataikė po dar vieną tolimą metimą, tą patį padarė ir N.Hayesas – 64:38. Po keturis taškus surinko L.Lekavičius ir P.Jankūnas, o M.Gebenas realizavo du baudų metimus – 74:51. Kėlinio pabaigoje beveik su sirena dar kartą pataikė L.Lekavičius, o komandas skyrė dvidešimt taškų – 76:56.

Paskutinį rungtynių kėlinį keturiais taškais pradėjo M.Blaževičius, o penkis surinko K.Lukošiūnas – 85:64. Iš vidutinio nuotolio taikliai atakavo A.Rubitas, tolimą metimą smeigė L.Lekavičius, o M.Gebenas dar kartą įdėjo iš viršaus – 92:67. M.Gebenas ir L.Lekavičius po du kartus taikliai atakavo nuo baudų metimo linijos, o galiausiai žalgiriečiai pasiekė dar vieną pergalę rezultatu 96:72.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA