Kauno sporto halėje – sprogimas: patalpose buvęs vyras apdegė rankas ir veidą | Kas vyksta Kaune

Kauno sporto halėje – sprogimas: patalpose buvęs vyras apdegė rankas ir veidą

DELFI nuotr.

Vakar, lapkričio 4 dieną, Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD) sulaukė pranešimo apie sprogimą Kauno sporto halėje, nukentėjo įvykio metu netoliese buvęs vyras.

Kaip pranešė PAGD, lapkričio 4 d. apie 15.16 val. gautas pranešimas, kad Kauno sporto halės elektros skydinėje buvo sprogimas, kilo gaisras. Į įvykio vietą atvykus ugniagesiams, paaiškėjo, kad Lietuvos sporto universiteto patalpose esančioje 10 kW elektros skydinėje buvo įvykęs trumpasis elektros jungimas.

Laimei, smarki ugnis įsiplieksti nespėjo, pasak ugniagesių, gaisras nekilo, o 6 ugniagesių gelbėtojų autocisternos ir autokopėčios atšauktos kelyje.

Nelaimės metu rankas ir veidą apdegęs vyras sąmoningas perduotas Greitosios medicinos pagalbos medikams ir išvežtas į gydymo įstaigą.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad Kauno sporto halėje šiuo metu vyksta rekonstrukcijos darbai, jie prasidėjo dar 2019-ųjų gegužės pabaigoje. Per ją numatyta sutvarkyti ir apšiltinti bei atkurti autentišką statinio fasadą bei iš pagrindų atnaujinti vidų. Kauno sporto halės rekonstrukcija kainuos apie 9 mln. eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA