Sušlapusi Parodos kalno kelio danga „Audi“ vairuotojai tapo neįveikiamu iššūkiu | Kas vyksta Kaune

Sušlapusi Parodos kalno kelio danga „Audi“ vairuotojai tapo neįveikiamu iššūkiu

"Kas vyksta Kaune" grupės nuotr.

Trečiadienio rytą rudeniškas lietus neįveikiamu iššūkiu tapo Kauno vairuotojams, Parodos gatvėje nesuvaldytas automobilis rėžėsi į Parodos kalno atitvarus, o kiti vairuotojai buvo privesti stovėti spūstyje.

„Avarija kylant į Parodos kalną. Pirma juosta nepravažiuojama“, – beveik 8 valandą ryto „Kas vyksta Kaune“ grupėje informacija dalijosi vairuotojai. Jų teigimu, ant Parodos kalno buriavosi gausios specialiųjų tarnybų pajėgos.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ nurodė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas, eismo įvykis ant Parodos kalno buvo įregistruotas apie 6.57 val., o pranešime buvo nurodoma, kad lengvasis automobilis „Audi“ atsitrenkė į kalną. Pareigūnams atvykus į įvykio vietą, paaiškėjo, kad automobilis pirmiau kliudė kelio atitvarus, o vėliau atsidūrė kalno vejoje.

Pasak budinčio pareigūno, „Audi“ vairavo blaivi 1981 metais gimusi moteris, jai medikų pagalbos neprireikė, eismo įvykio metu niekas nenukentėjo. Tiesa, į nelaimės vietą vyko ir dvi ugniagesių brigados, tačiau vairuotojos vaduoti iš automobilio neprireikė.

Budinčio pareigūno teigimu, eismo įvykio metu apgadinta apie 10 metrų kelio atkarpos – šaligatvio plytelės bei kelio atitvarai. Apie apgadintą Kauno miesto inventorių informuota ir savivaldybė, padarytą žalą, pasak pareigūno, turės atlyginti vairuotoja, jai bus surašytas protokolas.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA