Įtemptas pirmadienis netoli Kauno: per plauką nuo dviejų tragedijų | Kas vyksta Kaune

Įtemptas pirmadienis netoli Kauno: per plauką nuo dviejų tragedijų

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Pirmadienio vakaras Prienų rajone lyg iš veiksmo filmo, čia net du kartus buvo pasikėsinta nužudyti, o pareigūnams teko gelbėti ir į tarnybinį automobilį įsodintą įtariamąjį.

Policijos departamento duomenimis, rugpjūčio 17 dieną 17.06 val. gautas pranešimas, kad Prienų rajone, Ignacavos kaime, namuose, 1957 metais gimusiai grasinama šautuvu.

Į įvykio vietą atvykus Alytaus apskr. VPK Prienų r. PK pareigūnams, vyras į juos nukreipė ginklą ir grasino nušauti, tačiau buvo nuginkluotas bei sulaikytas.

Neblaivus (2,01 prom.) 1955 metais gimęs įtariamasis uždarytas į areštinę. Įvykio vietoje rastas ir paimtas neteisėtai laikomas dvivamzdis šautuvas ir 10 šovinių.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 145 str. 1 d. ir 253 str. 1 d. Grasinimas nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimas bei Neteisėtas disponavimas šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis.

Kiek vėliau pirmadienio pavakarę policijos pareigūnai ir vėl skubėjo į Prienų rajoną. Čia, apie 23.15 val. gautas pranešimas, kad Naravų k., vyras grasina nužudyti dvi moteris.

Į įvykio vietą atvykus policijos pareigūnams, 1977 metais gimęs vyras iš namų buvo pasišalinęs, tačiau netrukus surastas. Neblaivus (2,33 prom.) įtariamasis buvo įsodintas į tarnybinį automobilį „VW Transporter“.

Aiškinantis įvykio aplinkybes, rugpjūčio 18 d. apie 0.10 val. pastebėta, kad vyras, sėdėdamas automobilio laikino sulaikymo patalpoje bando nusižudyti. Vyras paguldytas į ligoninę. Aplinkybės tikslinamos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA