Baisi avarija važiuojant link Kauno: sumaitoti keturi automobiliai (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Baisi avarija važiuojant link Kauno: sumaitoti keturi automobiliai (papildyta)

„Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Kauną ir Kauno apylinkes šventinio pirmadienio vakarą nuplovus stipriam lietui, pasipylė avarijos. Smarkus eismo įvykis užfiksuotas 130 kelyje, už Balbieriškio – pirminiais duomenimis, čia susidūrus keturiems automobiliams, nukentėjo bent vienas žmogus. Avarija panašiu metu įvyko ir Kaune, Raudonojo Kryžiaus gatvėje.

Kaip socialiniame tinkle apie 20.40 val. skelbė kauniečiai, keturios transporto priemonės susidūrė 130 kelyje, iškart už Balbieriškio kaimo važiuojant link Kauno.

Paviešintose nuotraukose matyti pakelėse stovintys smarkiai apdaužyti automobiliai, nelaimės vietoje dirbo visos specialiosios tarnybos – vienam žmogui medikai pagalbą teikė tiesiai transporto priemonėje.

Liudininkų teigimu, avarijos metu niekas nežuvo, tik sužalota viena moteris, kuri pristatyta į Kauno klinikas. Anot mačiusiųjų nelaimę, mėlyno „Volkswagen Golf“ vairuotoja išlėkė į priešpriešinio eismą juostą.

Panašiu metu, apie 20.30 val., kauniečiai pranešė apie nelaimę Raudonojo Kryžiaus gatvėje. Liudininkų duomenimis, čia nuo Kauno hidroelektrinės atvažiavęs vilkikas susidūrė su lengvuoju automobiliu „Audi“, gatvė uždaryta, eismą reguliuoja pareigūnai.

Su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtojais „Kas vyksta Kaune“ susisiekti dėl šių eismo įvykių kol kas nepavyko. Gavę daugiau informacijos, papildysime.

Papildyta 21.56 val.

Kaip „Kas vyksta Kaune“ patvirtino Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Kristina Janulevičienė, eismo įvykio 130 kelyje metu nukentėjo 1990 m. gimusi moteris – ji dėl patirtų sužalojimų išvežta į ligoninę. Apie vairuotojų blaivumą duomenų kol kas nėra.

Tuo metu Kauno apskrities VPK budintis pareigūnas patikslino, kad pranešimas apie susidūrimą Raudonojo Kryžiaus gatvėje gautas 19.38 val., nelaimėje dalyvavo vilkikas „Scania“ ir lengvasis automobilis „Audi“.

Eismo įvykyje buvo sužeisti du žmonės, kurie pristatyti į gydymo įstaigą. Policijos duomenimis, abiejų transporto priemonių vairuotojai buvo blaivūs, eismas gatvėje jau atnaujintas.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA