Policija ieško „drąsuolio“: trenkė apsaugos darbuotojui, pasiuntė velniop ir pabėgo | Kas vyksta Kaune

Policija ieško „drąsuolio“: trenkė apsaugos darbuotojui, pasiuntė velniop ir pabėgo

Kauno apskrities VPK nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Kauno apskrities policijos pareigūnai atlieka tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo, kuomet birželio 4 d. apie 20.00 val. Kaune, Varnių g., prekybos centre, viešoje vietoje, necenzūriniais žodžiais buvo užsipultas apsaugos darbuotojas, jam suduota bei spirta. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo asmenį, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį asmenį, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK telefonu (8 700) 60664, (8 37) 303 450 arba rašyti el. paštu laima.petraskiene@policija.lt.

Kaip skelbia Kauno apskrities vyriausias policijos komisariatas, Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo, pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 284 str. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės apylinkės prokuratūros Trečiojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA