Nespėjusių pateikti pajamų deklaracijų VMI Kaune lauks ir laisvadieniais | Kas vyksta Kaune

Nespėjusių pateikti pajamų deklaracijų VMI Kaune lauks ir laisvadieniais

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Kauno apskrities valstybinė mokesčių inspekcija informuoja, kad artėjant pajamų deklaravimo ir mokesčio mokėjimo terminui – liepos 1 d., į gyvas konsultacijas atvykstančius iš anksto užsiregistravusius gyventojus VMI aptarnavimo padalinys Kaune priims ir numatytais laisvadieniais: birželio 20 d. (šeštadienis), birželio 24 d. (trečiadienis), birželio 27 d. (šeštadienis).

Registracijų tvarka nesikeičia – vietos rezervuojamos telefonu. VMI pranešime žiniasklaidai pažymima, kad siekiant užtikrinti atvykstančių klientų ir darbuotojų saugumą, ir toliau bus ribojami klientų srautai – priimami tik iš anksto telefonu užsiregistravę klientai. Vizitams numatytais laisvadieniais galima registruotis jau nuo šiandien.

Registracijos atvykimui į AVMI padalinius vykdomos specialiai tam skirtais regioniniais telefonų numeriais. Papildomais numeriais teikiamos ir individualios telefoninės konsultacijos mokesčių klausimais.

Įprastomis darbo dienomis – ir išsamios konsultacijos telefonu

VMI primena, kad kilus klausimams dėl kasmetinio pajamų deklaravimo ar individualios veiklos registravimo/išregistravimo, pasikonsultuoti galima ne tik atvykus į VMI padalinius, bet ir paskambinus bendruoju Mokesčių informacijos telefonu 1882 ar kitais papildomais telefonų numeriais, kurie skelbiami VMI interneto svetainėje.

Savarankiškai aktualią informaciją, paaiškinimus, atsakymus į dažniausiai užduodamus klausimus galima rasti VMI interneto svetainėje ir VMI vaizdo kanale. Aktuali informacija skelbiama ir oficialiame VMI socialinio tinklo „Facebook“ puslapyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA