Eismą ant Vilijampolės tilto sustabdė specialiųjų tarnybų pajėgos | Kas vyksta Kaune

Eismą ant Vilijampolės tilto sustabdė specialiųjų tarnybų pajėgos

Skaitytojo nuotr.

Antradienio pavakarę ugniagesių ir medikų pajėgas kauniečiai užfiksavo ant P. Vileišio (Vilijampolės) tilto. Čia pranešta apie turėklais vaikštantį žmogų, tiesa, jokio nelaimėlio nurodytoje vietoje nerasta.

Keli ugniagesių ekipažai su gelbėtojų valtimi ir greitosios medicinos pagalbos brigada prie Vilijampolės tilto pastebėti antradienį, apie 17.15 val. Kauniečiams kilo pagrįstas klausimas, kas čia nutiko.

Susisiekus su Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus specialistu, šis portalo žurnalistams nurodė, kad pranešta apie tilto turėklais vaikštantį žmogų.

Ugniagesių duomenimis, iškvietimas nepagrįstas, mat blogų kėslų savo atžvilgiu turinčio asmens nurodytoje vietoje nerasta. Gelbėtojai tilto prieigose išžvalgė Neries pakrantes ir toliau tęsti paieškų neketina.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja teigė duomenų apie nukentėjusius žmones neturinti.

Tuo tarpu Jurbarko gatvėje Kauno centro kryptimi trumpam formavosi spūstis, šiuo metu transporto srautas vėl pradeda judėti įprastai, kamštis skirstosi.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA